Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karrier, életszínvonal (márkás ruhák, esetleg egy jobb autó) vagy párkapcsolat? Neked melyik a fontosabb?
Bár én is úgy érzem, hogy a kettő nem zárja ki egymást, ha döntenem kéne, gondolkodás nélkül a párkapcsolat mellett döntenék ... ha lenne végre valaki, aki nem csak hitegetne a közös jövővel, hanem tenne is érte valamit :-(
35/N
karrier nem kell.. nem akarok egy bérrabszolga lenni egy sz@r multinál évi 20 szabadnappal, amit más oszt be helyettem.
Márkás ruhák se kellenének.. akkor se vennék 50e-ért farmert, ha 100 millióim lennének.
Pénz viszont kellene, hogy normális életet tudjak élni, lássam a gyerekemet felnőni és közben ne a számlák befizetése miatt fájjon a fejem.
nekem sorban: életszínvonal, karrier, párkapcsolat
mind megvan egyébként
25L
Párkapcsolat, amennyiben feltesszük, hogy van hol lakni, meg van mit enni, van áram, víz, stb.
A jó autó jópofa dolog, de nem fog lelkileg támogatni, és átölelni éjszaka.
A baj az a kérdéssel, hogy a valóságban ez a kettő együtt jár, te most meg el akarod választani őket és az alapján megítélni milyen emberek vagyunk hogy melyiket választjuk (gondolom).
Szóval a valóságban én a pénzt kérném, barátnőt majd úgyis szerzek
Ha egy játékvilágban vagyok ahol csak az egyik lehet az enyém akkor a szerelem
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!