Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év járás után már abban gondolkodik, hogy én leszek a férje?
27 éves vagyok, január óta járok egy 26 éves lánnyal.
Ő ugy gondolja, hogy majd a férje leszek, család meg minden. Költözzek hozzá, stb.
Nekem nagyon-nagyon sok munkába, időbe és pénzügyi ráforditásba kerül, hogy találjak egy barátnőt.
Legjobb esetben is 2 évig kell keresgélnem NAPI SZINTEN.
Alkalmi szexért 1-2 honapot kell kuncsorognom, legjobb esetben is 50 nőnél be kell probálkozni, mig egy akar LEGALÁBB szexelni, és persze nem én választok.
Mert ugye nem nézek ki valami jól, és még mellé nem is vagyok jó személyiségű, de ez már csak egy következménye annak, hogy az elönytelen külsőm miatt rengeteg hátrány ért az életben. Bezzeg aki szép, az akkor is kell, ha gonosz.
Ma találkoztam a barátnőmmel 4 nap kihagyás után, és már nagyon látszott, hogy odáig van tőlem. De ilyenkor nem nyaggat szexért, mert nem "baszos", hanem olyanokat mondott, hogy nekem az a dolgom, hogy őt ölelgessem.
Vagyis megkérdezte, hogy mi az én dolgom, és azt válaszoltam: HOGY MINÉL JOBBÁ VÁLJAK
:( :( :(
Sajnos 27 évesen kezdem kapizsgálni, hogy a világ hogyan müködik, sajnos hiába a neves egyetemen szerzett diploma, ott ez nem a tanterv része, csak a magolás. Tőlem meg ezt várta el a családom is, hogy magoljak. A munkahelyek meg azt, hogy ne gondolkodjak. Sokan fennakadás nélkül leélik az életüket igy is, mondjuk jobb is nekik, legalább őket nem idegesiti, hogy átverték őket.
Tehát nekem most nehéz a szivem, hogy én nem akarok feleségül venni most senkit. Nem akarok gyereket, nem akarok összeköltözést. Vagy álljak be a sorba és csináljam azt, mint a többi pasi, hogy dolgozik a családjáért egy munkahelyen és ha nincs elég pénz, akkor több időt dolgozik, mert csak igy tudja növelni a bevételt? Több munkaóra - több pénz? A munkahelyek váltogatása nem növeli nagyságrenddel a jövedelmet, ugyhogy ez nem opció a képletben.
Sajnos megekockáztatom azt is, hogy megint barátnő nélkül maradok és már a korom miatt csak még jobban csökkennek az esélyeim.
Jajj, te kis naiv...
Hát nem ti írjátok itt napi 24 órában, hogy minden helyes srác egy görény, aki kihasználja a nőjét, és a csúnya pasik bezzeg csordultig vannak belső értékekkel?
Lehet, hogy ez a csaj is így gondolkodik, hatott a mantrátok. Azért van most veled, mert az hiszi, hogy ha egy olyan csúnya pasival van, aki örülhet, hogy egyáltalán szóbaállt vele, akkor az meg fogja becsülni, hűséges lesz (elvégre ki a fenének kéne, lehetősége se lesz félrekúrni), és kedves, aranyos, nagyon szerelmes, stb.
És lehet, hogy pont arra hajt, hogy te leszel a férje a neves diplomáddal, amihez jár egy jó fizetés (ha csak nem vagy tényleg orbitális lúzer), szül majd egy gyereket, csak legfeljebb nem tőled.
Te leszel a férje, és ha szexre vágyik, ahol van vágy az ő részéről is, majd keres egy izmos testű bikát.
Szerinted, miért csak ölelgetni akar, és miért nem "baszos"?! Mert ő is látja, hogy ronda vagy, mint állat, és nem kívánja az ótvar testedet, de azt a kényelmes életet, amit a férjeként nyújtani tudsz, azt igen.
Szóval az van, hogy vagy belenyugszol, hogy neked ilyen kapcsolatok jutnak csak, ahol a két fél kölcsönösen kihasználja egymást, vagy egyedül maradsz.
És jól látod, ahogy öregszel, úgy öregszenek a potenciális szexpartnereid is, és van az a kor, ami felett már nehéz olyan csajt találni, akinek mindegy ki és hogy néz ki, csak kefélje meg, aztán mehet a pi.csába. (Gondolom az alkalmi szexpartnereid többsége ilyen kis ribizli.)
Szóval még nem jöttél rá, hogy a világ hogy működik. Hát majd rájössz. ;)
Hat hallod en eleg hamar megtanultam h ez a szisztema.
A fizetesem meg az atlagot sem eri el.
Es bar nem nezek ki jol, megsem veszem fel a kedves fiu szerepet. Sajnos pont olyan gonosz vagyok mint a notiprok...csak lehetosegek nelkul.
Probaltam megcsalni, sajnos tenyleg nem kellettem masnak. Fel ev alatt nem talaltam senkit akinek kelljek szexre.
Egyebkent meg voltak a jelenlegitol jobban kinezo noim, akik "baszosak" voltak, es szerencsere en meg tudok kefelni. Egyik lanyrol pl kiderult 2 honap utan h prostitualt. Na hozzá kepest hol volt a fizetésem...
Te jó ég...hagyd ott szegény lányt, és keseregj magadban! Nem érdemled meg, hogy így szeressenek. Magad is elismered, hogy görény vagy, fröcsögsz, és eszedbe sem jut jobbá válni.
Párom fiatalabb nálad, ő is picit el van keseredve közel a második diplomájához, mert kezd rájönni, hogy nem olyan egyszerű az élet, munkakeresés. Ennek ellenére mégsem gondolkodik így. Nekem pedig nincs diplomám "csak" okj-m, és idén kezdek el lány létemre programnyelveket tanulni, mert sokan mondták, hogy érdemes belevágni, ráadásul az eddigi tudásommal (vegyésztechnikus) nagyon jó kombó. Emellett korrepetálok kémiából, és még a hobbimból is pénzt csinálok (ékszerkészítés) így simán keresek annyit, hogy jól érezzem magam, ráadásul több lábon állok, és fejlesztem magam. Az sem teljesen kizárt, hogy én fogok többet keresni párommal, hiába lesz 2 diplomája (ez attól függ, melyikünk hol tud majd idővel elhelyezkedni), de teszünk ilyen apróságokra. Ő már most feleségül venne, pedig mi is január óta vagyunk együtt.
Szumma szunmárum, a fejeddel komoly problémák vannak. Sajnálom szegény barátnődet...
Ha még 22 évesek lennétek, akkor még azt mondanám, hogy a lány buta, éretlen. 25+ azért már normális esetben komolyan gondolják az emberek egymással, ha nem kifejezetten dugópajtinak jöttek össze és nem beszélték ezt meg, akkor ilyen korban igen, fél-egy év utáb szóba kerül a házasság, akár a jövőre nézve a gyerekvállalás is.
Ha ez a szitu, és tényleg eszed ágában sincs elvenni, és azért tartod, hogy legyen kit megdugni meg néha elmenni moziba, légy vele őszinte, mert ő jobbat érdemel. Nem ő tehet róla, hogy te most éled a tini éveidet meg mittudomén mennyit költöttél dugásra (talán lehet, hogy nem a pénzéhes ribiknél kellett volna első körben próbálkozni... vagy mentél volna prostihoz, akkor legalább nem lennél ennyire kiégve azon, hogy mennyit hajtasz, és úgyis megkaptad volna a szexet). Vagy megmondod neki, hogy neked mi az életnézeted, aztán ő eldönti, hogy akar-e így veled maradni, vagy nem. Csak azért ne legyél együtt senkivel, hogy legyen csajod. Ez hosszútávon mind a kettőtöknek pokol lesz, és vele szemben gerinctelen.
Ez annyira romantikus!!
Adott egy pasi, akibe annyi érzelem szorult, mint egy átlagos gombába, meg egy csaj, aki csak férjhez akar menni, de mindenáron.
Csodálatos szép jövő áll előttetek, mert te, amekkora marha vagy, a pi.náért cserébe tényleg el is fogod venni, és végigszenveded az életed.
Jönnek a gyerekek, és utálsz majd apa lenni, próbálsz félrelépni, de ugye ezzel a külsővel nem könnyű. Ha egy agglegény lúzer nem kell senkinek, egy házas lúzerért sem fognak kapkodni a csajok.
Aztán mire észbekapsz, leszel 40, a feleséged meg lelép valami fiatal pasival, te meg fizetheted a gyerektartást, és egyedül tengeted életed hátralévő részét, mert a sza.rral is beérted.
Mindezt azért, mert ha most őszinte leszel a csajjal, akkor ki fog ba.szni, és nem lesz pin.na 2 évig. Legalább!
A helyzet az, hogy sok életképtelen lúzer van a gyk-n, de eddig te viszed a pálmát!
Te nem vagy normalis.
Az egyetemen ugy latszik nem sok észt osztogattak, már ha jártál oda és nem csak mellé....
Összefogllava: rusnya+rosszindulatú+rosszul kereső, de azért ego a magasban és nem jó neked akármilyen csaj. van 1 aki szeret de meg akarod csalni meg nyafogsz..pffff köpd magad szembe a tükörben.
ennyit a csúnya srác-jólelkű kombóról
Elozo pont ezek miatt soha nem volt sae jo se rossz csaja mert romlott belul
A csunya fiuknak is jut szep lany ha a fiu lelke szep
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!