Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi az első randira nem vinne semmi meglepi ajándékot, az hogyan esne?
En szerettem volna ajandekot kapni a pasimtol, akivel akkoriban ismerkedtunk. Igy vittem neki ajandekot. Aztan tole is kaptam. En sokszok vittem neki ajandekot. ( Sportos vagyok, fiatalabb nala. Nem a nyanya a fiatal fiuval helyzet volt:D )
N
Én kényelmetlenül érzem magam egy első randis virágtól is. Első randin az esélyek felmérése a cél, egy kapcsolatba/komolyabb szakaszban oké, ha vannak kisebb apróságok, de mindkét féltől.
27N
Sehogy sem esne, el sem várnám. Igazából még kényelmetlen is lenne kicsit, főleg ha tök ismeretlenül randizunk.Meg utána egész randi alatt vonszolod a virágot, bonbont magaddal?
Ha már ismerős akkor megint más a helyzet de akkro sem kifejezett ajándék, hanem csak egy gesztus, és azt pedig a helyzet adja úgyis. Az sem zavarna ha én viszek valami meglepit de ő nem hoz. Ez nem erről szól.
Igaza van a korábban válaszolónak, tökéletes ajándék az hogy együtt töltjük az időt, élményt, jó társaságot kapok és rám áldozza az idejét, én pedig rá az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!