Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a férfi az első randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi az első randira nem vinne semmi meglepi ajándékot, az hogyan esne?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy férfivel és még egy szem bonbont sem hozott. Nem várom el,de jól esett volna.
2016. aug. 28. 23:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

En szerettem volna ajandekot kapni a pasimtol, akivel akkoriban ismerkedtunk. Igy vittem neki ajandekot. Aztan tole is kaptam. En sokszok vittem neki ajandekot. ( Sportos vagyok, fiatalabb nala. Nem a nyanya a fiatal fiuval helyzet volt:D )

N

2016. aug. 29. 08:15
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Te vittél neki valamit?
2016. aug. 29. 08:21
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Én kényelmetlenül érzem magam egy első randis virágtól is. Első randin az esélyek felmérése a cél, egy kapcsolatba/komolyabb szakaszban oké, ha vannak kisebb apróságok, de mindkét féltől.

27N

2016. aug. 29. 08:40
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Összesen két embertől kaptam bonbont és virágot első randin, de náluk sejtettem, hogy nem jönnek majd üres kézzel.Én sem mentem meglepetés nélkül. :)A többitől nem kaptam semmit, de nem sértődtem meg emiatt.
2016. aug. 29. 08:44
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Sehogy sem esne, el sem várnám. Igazából még kényelmetlen is lenne kicsit, főleg ha tök ismeretlenül randizunk.Meg utána egész randi alatt vonszolod a virágot, bonbont magaddal?

Ha már ismerős akkor megint más a helyzet de akkro sem kifejezett ajándék, hanem csak egy gesztus, és azt pedig a helyzet adja úgyis. Az sem zavarna ha én viszek valami meglepit de ő nem hoz. Ez nem erről szól.

Igaza van a korábban válaszolónak, tökéletes ajándék az hogy együtt töltjük az időt, élményt, jó társaságot kapok és rám áldozza az idejét, én pedig rá az enyémet.

2016. aug. 29. 09:02
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
Örülnék neki. Első randi még teljesen kötetlen, teljesen csak alap ismerkedés, rossz értelemben hozna zavarba, ha pénzt költene ilyen marhaságokra.
2016. aug. 29. 11:32
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
Én azon lepődnék meg, ha hozna valamit, őszintén szólva soha nem kaptam semmit első randira, így nem is gondolom azt, hogy kellene.
2016. aug. 29. 12:13
 18/18 anonim ***** válasza:
64%
Én nőként pont akkor érezném magam rosszul, ha bármit is hozott volna. Második randinál más, de elsőnél, amikor még nem is tudjuk, hogy milyen lesz a dolog kimenetele... ha már ajándékot kapok, úgy érzem, hogy azt ki kell/ett érdemelnem, és milyen ciki lesz, ha esetleg mégsem tetszik a srác. Kínos. Nem a '20-as években élünk, a nő sztem nem nebántsvirág hímestojás, akinek hajbókolni kell, még ha nem is ismerjük. Amikor más ismerjük egymást, akkor már elvárom, hogy kölcsönösen meglepjük a másikat, de első randin...
2016. aug. 29. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!