Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom abbahagyni, hogy a barátnőjével foglalkozzak? L
Van egy 26 éves srác, aki iránt régóta van bennem valami vonzalom. A barátnője átlagos, semmilyen a lány, nem nőies az alakja. Szóval külsőre nem nagy szám, no nem is csúnya azért. (De kénytelen-kelletlen megállapítottam, fürdőruhában viszont jól néz ki.)
Most volt egy ilyen program ahová elegánsan, kicsit 30-as évek stílusában kellett érkezni, és mivel tudtam hogy jön a srác, nagyon odafigyeltem a külsőmre. Elég jól néztem ki. Mégis, mikor megláttam őket a barátnőjével, gyakorlatilag rút kiskacsának éreztem magam. Annyira szép volt, nem mint a hétköznapokon, mikor előnytelen. Már volt ilyen, mondjuk, hogy nem hétköznapi eseményen hirtelen szépségkirálynő lett belőle. Pedig alig sminkelt, csak a szemét emelte ki. Hétköznapon nem festi magát. Meg a haját, ami hétköznap kezeletlen, ilyenkor simára van szárítja. Meg ugye alkalmi viseletben van. Ennyitől ekkora különbség áll be rajta...? :(
És az esemény után nagyon fájt a lába, volt rajta egy seb, alig tudott lépni. És a barátja, a nekem tetsző srác elvitte a hátán, mert gyalog kellett menniük. (Mondjuk az utolsó kilométereken rendőrautóval mentek, mert megszánta őket egy fakabát. Tudom, mert mesélték.)
Annyira szerencsés a lány. Imádnivaló a hapekja. Igazán megtehetné érte legalább, hogy a hétköznapokon is olyan szépen jár, mint az alkalmokon.
Velem sosincs ilyen, hogy elvisznek a hátukon. (Ráadásul a pasi is nyakkendő, lakkcipő, alkalmatlan viseletben volt, mégis megtette.) Nem mintha sebre vágynék, hogy alig tudjak lépni, meg hogy valakit a kilóimmal terheljek. De tudom, hogy ha mégis ilyen balul hozná a sors, akkor is, vagy nem lennék elég fontos egy srácnak se, hogy ezt megtegye értem, vagy túl nyighaj lenne, nem bírna el ilyen hosszan.
A szép nőknek szívesebben tesznek szívességet a pasik. Ezzel nem azt mondom hogy csúnya vagyok, de ahogy a barátnő kinézett, ugyan melyik férfi ne sietne a segítségére.
Bárcsak az én pasim lenne, vagy lenne egy ilyen pasim. Bárcsak úgy imádna, mint a barátnőjét. Hogy hajlandó lenne ilyet megtenni értem. Bárcsak ennyire szeretne, ennyire fontos lennék neki, ennyire akarna gondoskodni rólam.
Annyira nagyon imádnivaló ez a srác, elképzelem hogy valami bajom esik a közelében, és segít. :(
Szoktam tanulmányozni ezt a lányt, mit tudott, hogy ilyen pasit fogott meg ennyire.
Röviden, tömören: beteg vagy. Ja és mérhetetlenül felszínes!! Na meg kissé egoista is.
Tudod nem mindnekinek a külső az első és egyetlen fontos szempont. Láthatóan a srácot megfogta ez a lány és valószínűleg, hogy ehhez a belsője is nagyon nagy mértékben hozzájárult, ami neked sajnos meglehetősen romlott. A lányt minősíted, hogy mégis hogy néz ki a hétköznapokon és miért nem öltözik csinosabban meg így, úgy, amúgy.. Mi közöd van neked ehhez? Ha a pasijának így megfelel, aki vélhetően nem felszínes, mint te, akkor mit akarsz belepofázni?
Ja és ne legyél ennél is szánalmasabb, hogy próbálsz imponálni a srácnak és felhívni magadra a figyelmet.. Konkrétan le akarod nyúlni a lánytól a barátját, de ehhez nyilvánvalóan túlságosan kevés vagy. Barátnője van!! Fogod? Szállj le a srácról!
Miért baj az, hogy az általad kinézett pasi más nőért van oda. Szeretik egymást és csak ez számít.
A szépség egy elvont fogalom. Lehet, hogy Neked nem tetszik a "vetélytárs", de a férfinak meg hétköznapi sminkkel tetszik és ő az álmai nője. Ki tudja, egyszer még a felesége lesz.
Leírásod alapján szeretik egymást és tökéletes párt alkotnak. Törődj bele és keress magadnak másik férfit! Ez a hajó már elment. :(
"mit tudott, hogy ilyen pasit fogott meg ennyire"
Valószínűleg kedves, rendes nő, nem olyan dilis, mint te.
Tartsd távol magad tőlük, semmi közöd mások életéhez. Inkább megadat tedd rendbe, mert szemmel láthatóan van bajod.
Szánalmas vagy, felszínes és gyerekes.
Nem csodálom, hogy nem kellesz egy pasinak sem. Az a lány valószínűleg sokkal értelmesebb, kedvesebb nálad és meg merem kockáztatni, hogy szebb is.
Süt az irományodból az irigység és az elkeseredettség.
Szállj le arról a szerencsétlen srácról! Ha a csaj helyêben lennék már rég kicsapkodtam volna a fogaidat.
28N
Nem akarom a többi válaszadót bírálni, se megbántani. Gondolom ők még sose rajongtak ennyire senkiért. Amit érzel teljesen normális. Én is úgy gondolom, hogy ebbe belerondítani nem kell, és helytelen lenne, te sem éreznéd jól magad tőle. Ahogy olvastam amit írtál, egészen pontosan a vége fele jutott eszembe az, hogy te nem konkrétan őt akarod, csak egy ilyen szerelmet mint az övék. Igazam van? Hidd el nekem, ha most magadra koncentrálsz, és a többi sok sok pasira (mert van köztük még ilyen!) akkor találsz magadnak akár még jobbat is, és akkor rád lesz féltékeny a többi lány. Ezt próbáld elérni, egy másik sráccal. Szurkolok neked!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!