Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól látom, hogy a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy a mai világban a párkeresésben a rossz fiúknak áll a zászló, a normális, értelmes férfiak pedig kudarcra vannak kárhoztatva?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 20:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19%
persze mert te aztán tudod én kivel ismerkedtem........
2016. aug. 25. 21:40
 22/31 anonim ***** válasza:
71%
Nem itt kéne kiélni a bánatod hanem fejleszteni kellene magad.Ezzel a stílussal ,hozzáállással kb csak a marokmarcsi fog maradni neked.A privát üzijeidből meg nem kérek, köszike .
2016. aug. 25. 21:43
 23/31 anonim ***** válasza:
59%

Jól látod, persze még 100 másik dolog is játszik. Pl. ha normális, értelmes a férfi és helyes is, akkor már előnnyel indul. Ha átlagos és csak úgy normális, akkor mehet az unalmas dobozkába, még ha amúgy ki is derülne, hogy szórakoztató.

A baj az, hogy itt teljesen álszent válaszokat fogsz kapni rengeteg nőtől. Megmondják, hogy itt sajnáltatod magad és milyen szánalmas vagy. A bibi a dologgal az, hogy semmivel sincsenek jobb helyzetben, ha egész nap csak ugyanezt a szöveget tudják írni az ilyen jellegű kérdésekre.

És miért álszent válaszok ezek? Mert egyszerűen mindenki máshogy látja, csak ők nem. Leülök a csaj barátaimmal beszélgetni. Mit mond a többségük? Bírja a rossz fiúkat. A rossz fiú ismerőseim mit mondanak? Jók a csajoknál. A börtönben lévők hány százaléka tud jól csajozni? Elég nagy.

És mit látok? Normális, kedves, udvarias és átlagos srácok mennek az unalmas kategóriába. Általában sikertelenek a csajozás terén.

A saját tapasztalatom is ez. Normális voltam, kedves, segítőkész és mehettem a barátzónába lelki szemetesládának. Aztán váltottam. Nemtörődöm lettem, bunkóbb és már nem segítőkész. Eredmény: Simán több csajt tudtam felszedni. És lehet itt azzal jönni, hogy rossz körökben mozgok meg hasonló teljesen alaptalan szövegek, de áruljátok már el, mégis milyen körben kell mozogni? Mert ugyanazt láttam a diszkókban, kávézókban, egyetemen, irodában, szép és kevésbé szép lánynál is. A csúcs egy 2 diplomás, saját céget vezető nő volt, aki 5 évvel volt idősebb, mint én és egy teljesen normális orvos srácot dobott. Szóval, milyen körben kéne keresgélni?

(És ÓRIÁSI tisztelet a kevés kivételes nőnek.)

2016. aug. 25. 22:14
 24/31 A kérdező kommentje:

22-es:

Te miről beszélsz? Miért írnék privátot neked?

2016. aug. 25. 22:26
 25/31 anonim ***** válasza:
45%
Akárki akármit mond, ír, akárhogy próbálja tagadni, ez így van, ahogy a 23-as írja, tisztelet a nagyon ritka kivételnek.
2016. aug. 25. 23:22
 26/31 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos elég jól látod, én ugyanezt tapasztalom, és nem ma kezdtem a tapasztalást.

Szokták is mondani, hogy "amíg a jófiú kint áll a rózsacsokorral a szakadó esőben, a rosszfiú már javában dugványozza a csajt".

Egyébként ha a "jófiúnak" vonzó a külseje vagy vastag a bukszája, akkor lehet esélye a nőknél.

2016. aug. 26. 03:16
 27/31 anonim ***** válasza:
Megmondom neked őszintén, hogy engem pont nem érdekel az ilyesmi, ha így ahogy vagyok nem kellek senkinek. Akkor egyedül maradok. Nem fogok senki kedvéért megváltozni. Nekem egy nő se ér annyit, hogy bunkó legyek. Ez van. Majd ha megtalálom azt akinek így is jó vagyok akkor leszek igazán boldog. De nem fogok megromlani azért, hogy találjak magamnak nőt. De látom sokan elkeseredésükben megváltoztak. Én őket csak sajnálni tudom, mert ók már nem önmaguk hanem egy teljesen más ember.
2016. aug. 26. 07:27
 28/31 anonim ***** válasza:
38%
Azért nagyon érdekes hogy neten+való életben összes nő sokszor hangoztatják NORMÁLIS FÉRFI(udvarias,értelmes,jófej ..) KELL.Mégis inkább rossz fiút(amit kérdező leírt:alkoholista,drogos,agresszív,bünöző ...) választja normális helyet. Utána meg sírnak miért ilyen a gonosz férje(rossz fiú)hogy szült neki x gyereket, nem foglalkozik velük(nő +gyerek).
2016. aug. 26. 07:52
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
A megbízható sose kellett a nőknek. Mindig a megbízhatatlan, bunkó, nagyképű kell. Persze itt is majd jönnek a nők( sőt már volt is egy), hogy ők nem olyanok nekik a normálisk kell, de ha ráírnék akkor jönne azzal, hogy nem vagyok az esete, mert mert túl jófiú vagyok. Mondogatni tudják, hogy ők nem olyanok aztán kiderül, hogy mégis.
2016. aug. 26. 08:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Neharagudjatok,de szerintem sokan tevhitekkel vannak taplalva. Kicsit lehet, hohy alszent vagyok, mert nem mindig cselekszem ugy, ahogy gondolkodom. De azthiszem a ferfiassag, nem egyenlo a bunkosaggal, a kifinonultsag nem egyenlo a finomkodassal. Szerintem a lanyok hajlanak a ferfias ferfiakra, es utana lehet, hogy kiderul, hogy akkor az epp nem olyan amilyenre vagyott, mert nem volt eleg ideje megismerni. Van ilyen is..remelem mindenki megtalalja y szerelmet :)peace
2016. aug. 26. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!