Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy a mai világban a párkeresésben a rossz fiúknak áll a zászló, a normális, értelmes férfiak pedig kudarcra vannak kárhoztatva?
9-es:
Nekem is van önbizalmam. Vadidegen lányokat is képes vagyok leszólítani, a randikon sem parázok, tök lazán el tudok beszélgetni a lányokkal. Aztán látod, mégsem kellek nekik, mert nem tudom úgy eladni magam, mint a "menő arcok". Nem önbizalom kérdése ez.
12-es:
Nyilván én is olyan típus vagyok, aki nem agresszív, nem keresi a bajt, de ha a párom védelméről lenne szó, akkor kő kövön nem maradna.
14-es:
A rossz fiú az nálam szó szerint rossz fiút jelent. Akinek romlott az életvitele. Az nem rossz fiú számomra, aki értelmes, illedelmes, de benne van egy kis ravaszság és pimaszság. Az csak egy jó taktikai érzékkel megáldott manipulátor, de semmiképp sem rossz fiú.
Ha engem veszünk alapul, én az őszinteség híve vagyok, nyílt lapokkal játszom. Én nem agyalok semmilyen befolyásoló trükkön, nem veszek fel más stílust, nem fogalmazom át a mondandómat, csak önmagamat adom. Egyszerűen azt mondom, ami az eszembe jut. Hányni tudnék ezektől az aljas taktikázásoktól. Ha tetszik valaki, megmondom. Ha beleszeretek valakibe, megmondom. Nem szerepeket akarok játszani. Azt akarom, hogy ENGEM szeressenek meg.
Nagyon jól látod,ez van sajnos a mai világban felszínesség mindenhol... :/
25/F
Inkább ezerszer a macska, mint egy nekem nem tetsző pasival élni. De szerencsére bőven akadnak megfelelők is.
Nektek is akadna nő csak nektek sem kell ugymond kivűl belül "problémás" csaj ,hanem kinézitek a szépeket nagy egojúakat és azokra hajtotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!