Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek barátnőm szeret és én is nagyon őt de tegnap elmondta neki mennyi sok fiúja volt előttem akivel le is feküdt. Nem tudom hogyan tovább?
Szerelmünkben valamikor nem őszinte . Amikor elmondta a sok fiúkat azt mondta hogy hogy ha szakitani akarok vele akkor ne szenvedjünk . Fályna neki is de majd elfelejti .
Most mit tegyek hogyan tovább ????
ez a kérdés lol :D 9 évesen max akkor volt pasival ha megerőszakolták :D NEm kell oltani azokat a nőket akik sok pasival feküdtek le :D
Az én barátnőmnek is rengeteg szexpartenere volt, mellettem mégsem megy félre és nagyon szertjük is egymást. Hagy éljenek, mi is élünk, akkor nekik is szabad.
Egyébként pont ezen gondolkodtam már. Ugye a férfiak nem baj, ha sok nővel vannak, sőt...
A nő meg lehetőleg ne legyen senkivel, max 2-3 emberrel a férje előtt.
Viszont a pasik ha egyszer sok nővel voltak, akkor hol vannak azok a nők?
Úgy értem ha pasik sok nővel voltak, akkor a nők is sok pasival voltak, hisz szexelő nő nélkül a pasi se tud szexelni, értitek.
Szóval akkor hogy is van ez?
14-nek:
Nagyon sarkítva úgy néz ki, hogy a nők 80%át a férfiak 20%-a fekteti meg. A többi férfinak meg alig jut valaki vagy senki. A nők letagadják ezeket az alkalmi kapcsolatokat, amikor odadobták magukat (általában totál részegen), a férfiak meg próbálnak szépíteni a (szinte) semmin, ami nekik jutott.
A százalékok tuti nem stimmelnek, meg van egy nagy átmenet is, de a logika ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!