Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsag extrakkal. Ebbol lehet kapcsolat?
par hettel ezelott megismerkedtem egy sraccal..elotte is ismertuk egymast latasbol. Mindegy is..a lenyeg hogy mar elso nap nem tudtuk igazabol tartani magunkat..o mar honapokkal elobb irt hogy szivesen megismerne..viszont Most ott tartunk hogy akarhanyszor talalkozunk az mindig a szexnel köt ki..beleszerettem a sracba De nem mertem neki meg elmondani mert beszeltunk a kapcsolatrol Es mindig azzal jon hogy nem tudja mit akar..kozben meg megis mert mindig mondja hogy jó lenne Ha egyutt lennenk egyedul annyi a baja az egesszel hogy keves ideje lenne ram
.es ezt en biztos megunnam o meg nem akar pofara esni. Abba meg nem megy bele hogy addig ne talalkozzunk mig nem tudja agaban tisztazni a helyzetet.valamelyik nap megint errol beszeltunk o meg annyit mondott hogy ez Most igazabol Baratsag extrakkal. De tudom hogy o is akarna tobbet..csak fel hogy tenyleg pofara esik.
Szoval nem tudom mit tegyek.:/
Most már semmit.
Ha eddig hagytad magad dugogatni, nulla energiabefektetés mellett, hü.lye lenne elkezdeni udvarolni. Minek? Így is megkapja, amit akar.
Örülj neki, hogy legalább megdugott, és ne akarj többet, mert nem lesz.
Ha nem jó,a csak szex, ami most van, szépen mondd meg neki,hogy Válasszon: nem találkoztok többet vagy alkottok egy párt, mert te komoly kapcsolatot akarsz s nem dugópajtást.
Neki, amúgy ez kényelmes, kielégül, de nincsenek kötöttségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!