Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ezutan?
Figyelt kérdés
szoooval. van egy srac, akivel baratsag extrakkal kapcsolatban voltunk, csak aztan osszejott valakivel, akibe elv szerelmes. nos, ha ok szakitananak, utana koztunk ugyanugy mukodhet ez a baratsag extrakkal dolog, vagy nem fogja erdekelni?
szerintetek?
2014. dec. 27. 23:23
2/12 A kérdező kommentje:
ha en sem tudom, gondolom ti meg annyira se, de SZRINTETEK hogy lesz? gondolom vannak sajat tapasztalatok is, azok is erdekelnek. sot..:)
2014. dec. 27. 23:26
3/12 anonim válasza:
Hát ezt csak ő tudná megmondani.
4/12 A kérdező kommentje:
azt tudom, de tole nem merem megkerdezni:D
2014. dec. 27. 23:36
5/12 anonim válasza:
Hát a dugás egy örök szükséglet, ha nekem lenne ilyen kapcsolatom mindig visszatérnék hiszen a vágy nem múlik el.
6/12 A kérdező kommentje:
helyes:D
2014. dec. 28. 00:04
7/12 A kérdező kommentje:
de akkor is ha csalodtal a baratnodbe es szomoru vagy vagy mittudomen?:D
marmint nem a baratsag extrakkalos baratnodbe hanem abba akibe szerelmes voltal. erte na:D
2014. dec. 28. 00:06
8/12 anonim válasza:
Mi jó büdös francért nem tudsz magadnak keresni egy jóravaló fiút? Ezzel akarod elgatyázni az életedet?
9/12 A kérdező kommentje:
nem, nem ezzeél, de ez bonyolult:)
2014. dec. 28. 00:18
10/12 anonim válasza:
Nyilván ennek megvan az oka, hogy miért nem, vagy nem tudsz, vagy pedig nem akarsz másmilyen kapcsolatot. Például én is mennyire örülnék egy ilyen "barátság extrákkal" viszonynak egy nővel, az én sanyarú helyzetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!