Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a szerelemért érnek, vagy a pasi is számít valamit?
Úgy értem, hogy egy nő ha szerelmes, akkor a szerelem érzése sokkal fontosabb, mint a pasi, akibe szerelmes?
Csak azért fogalmazódott meg a kérdés bennem, mert úgy tünik számomra, és ugy is tapasztalom, hogy a nőknek sokszor nagyon irracionális döntések alapján megy a szerelem.
Nem csak a szivtiprókba való beleszeretés klasszikus esetére gondolok, hanem arra is, amikor nagyon zűrös (mármint nem bünöző, csak életképtelenül furcsa emberek) pasik a szerelem "tárgyai"
Én is ilyen vagyok, céltalan, gyenge, nem magas, nem jóképű, nagyon zárkozott, nagyon magának való, sokszor bunkó, tapintatlan, alul teljesitek mindenben.
Aztán mégis volt belém szerelmes több lány is, persze csak olyanok, akik külsőre hozzám valóak voltak.
Nyilván a szebb lányok is szerelmesek lesznek semmirekellőkbe, ha az adott pasi elég jól néz ki az adott lányhoz.
Az ember boldog amikor szerelmes. Ahogy látom neked az önbizalmadat kéne kicsit erősíteni.
Szeretek szerelmes lenni,de azt szeretem benne h van egy csodálatos erős férfi aki átölel,küzd értem. A férfi viselkedése számít,a humora,h ne legyen önző.
Nem azért szeretek bele vki mert jóképű vagy épp nem az.
Apa, az az első hiba, hogy úgy gondolod, a nők döntenek. Ez a legritkább esetben fordul elő.
Csak az érzéseik számítanak, szinte bármit képesek elhinni, aminek a magja megvan a kis fejecskéjükben, emiatt verik át őket annyian.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!