Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány randi utan kérdezte (d)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány randi utan kérdezte (d) meg a barátod/nőd az elején, hogy lennél-e a barátja/barátnője?

Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 21:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A tervekről, szándékokról beszéltünk. Nagyjából 15 éves koromban hangzott el utoljára ez a kérdés, azt is két hetes "járás" követett, mert semmi tartalom nem volt mögötte. Nem az a lényeg. Tudja az ember, kimondatlanul is, hogy ők most egy pár. Ha negyedik randiig eljuttok, akkor ott már szerintem annyira nem kell aggódni azon, hogy neki mások a szándékai. Főleg, ha már ágyban is voltatok. A vőlegényemmel nem volt kimondva, hogy mi most járunk, randiztunk, aztán hogy, hogy nem, összeköltöztünk. Semmi nem volt megbeszélve, egyszerűen csak egy nap arra ébredtem, hogy már hetek óta nem voltam a saját lakásomban. Így jött természetesen, nem volt semmi tervbe véve. Szerintem ez így a legszebb. A megbeszélés olyan hivatalos, ha úgy érzed, hogy ez igazi, ez őszinte, akkor rákérdezhetsz ugyan, de nincs mit megbeszélni igazából.
2016. aug. 13. 22:08
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi :) Nagyon remelem, hogy jól erzem, amit erzek es igazatok lesz.

Jöhetnek még válaszok :)

2016. aug. 13. 22:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én körülbelül egy hónap után hoztam fel a dolgot, hogy akkor most mi a helyzet. Akkor még bizonytalankodott, majd végül ő mondta, hogy akkor legyen hivatalos. De mi az elején elég ingatagok voltunk érzelmi téren. Az első randink csodás volt, mintha összetartoznánk, aztán következő alkalommal teljes zavar mindkettőnk részéről. Azóta 7 hónap telt el, és borzalmasan szerelmesek vagyunk :) Sose gondoltuk volna az elején, hogy ennyire jól fog elsülni.

Ha aggódsz, akkor szerintem inkább azt kérdezd meg, hogy komolyak-e a szándékai (ha erről nem volt szó korábban), vagy hogy merre haladtok. Én így utólag picit erőszakosnak gondolom a fellépésemet párommal szemben, de szerencsére nálunk nem lett ebből gond :)

2016. aug. 13. 22:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt egy idő után egyértelmű másrészt ha pl. mentek valahova együtt és megfogja a kezed az utcán például akkor már meg pláne.
2016. aug. 13. 23:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed úgy hogy a bnője/barátja vagy, akkor nem is vagy ez, ennyi.
2016. aug. 13. 23:25
 16/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem érzem, 3 randi utan azert ezt erős lenne kijelenteni :)...
2016. aug. 14. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Kb. 4-5 alkalommal találkoztunk, ebből volt ami rendes randi volt, volt amikor bulizni voltunk barátokkal. Aztán az egyik randi végén elcsattant egy csók, és utána este megkérdezte, hogy leszek-e barátnője, persze szép körítéssel. Én imádtam, hogy megkérdezte. :) És azt is, ahogy örült, amikor azt mondtam, hogy leszek. :) Pedig nem tizenévesek vagyunk, hanem 25+
2016. aug. 14. 10:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is akkor éreztem igazán, hogy a baránőjének tart,amikor megfogta a kezem az utcán, 4. randi volt ha jól emlékszem. És utána az 5-6.-on, már nem emlékszem, került ez vhogy szóba, és akkor mondta ki egyértelműen, hogy együtt vagyunk, és lassanként azt is, hogy hosszútávra tervezzük :)
2016. aug. 14. 12:59
 19/20 anonim ***** válasza:

ez a kézfogás nagyon jó. nekem eddig két párom volt. mindegyiknél így jött elő. először a randikon csak sétáltunk egymás mellett. majd amikor már először fogtuk egymás kezét,akkor utána megbeszéltük,hogy most akkor mi van.

a mostani párommal kb 2-3 hete randiztunk(csak csók volt még) amikor egy randi alkalmával megfogta a kezem és ahogy sétáltunk megbeszéltük,hogy akarunk -e most kapcsolatot stb. és ugye arra jutottunk igen,megpróbáljuk. azóta együtt vagyunk.

nálatok fura a helyzet, elég hamar ágyba mentetek. ezzel nincs baj, de sok pasi ilyenkor lelécel .

2016. aug. 14. 20:26
 20/20 A kérdező kommentje:
Mindennap beszelunk azota is, es 2 nap mulva talalkozunk, szoval ketlem, h lelecel :)
2016. aug. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!