Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Ti szoktatok olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti szoktatok olyannal közömbösen viselkedni, aki iránt többet éreztek?

Figyelt kérdés
Ha egy lánnyal úgy viselkedtek, hogy szinte észre se veszitek egyik napról a másikra, mikor előtte közeledtetek felé, udvaroltatok neki, akkor ez mire utal nálatok? (úgy, hogy a csaj nem ellenezte a közeledést) Megutáltátok a csajt, vagy esetleg éreztek többet csak nem meritek mutatni, vagy hogy van ez?

2016. aug. 13. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Általában akkor satuzok be, ha a csaj egyik tulajdonsága nem éppen rokonszenves, vagy ha apró jelét is látom annak, hogy nem kívánja a társaságomat (rövid válaszok, unott arc, gyakori másfelé nézelődés). Amúgy sem szeretek ránőni senkire se, ergo szokásom elég hamar lekopni a nőkről, mert különben meg egyik se fog meg annyira, hogy az egész napomat rájuk kéne áldoznom.
2016. aug. 13. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

Sosem.

Max csak akkor, ha már egyértelműen kiderült, hogy nincs közös jövőnk.

2016. aug. 13. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Ha valaki nagyon tetszik, akkor pörgök mellette. Úgy kell visszafognom magam, hogy ne menjek az idegeire.
2016. aug. 13. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

ha korábban közeledtem, és egyik napról a másikra hirtelen jön egy éles váltás, az nálam jellemzően azt jelenti, hogy a tököm tele lett a nővel, de legalábbis lemondtam róla.

Ilyen akkor szokott előfordulni, amikor úgy érzem, hogy én egyoldalúan nyomulok, próbálok tenni az ügy érdekében, a lányon meg azt látom, hogy ő meg a maga részéről semmit se tesz, csak élvezi, hogy valaki ugrál körülötte.

Látatlanban hasonlóra tudnék tippelni a srác esetében is, lehet, hogy úgy érezte, hogy csak ő próbálkozik, te megy csak szórakozol vele.

2016. aug. 13. 20:50
 5/5 mikeXxX ***** válasza:

Előfordult már többször is !

Közeledtem viszonozva is volt de nem csak én voltam aki még közeledett hülyék pedig a túloldalt így leléptem !

Aztán volt még akit meg szinte csak én kerestem na az is elég unalmas! Ha kerestem akkor mézes mázas de magától meg semmi na köszi ott is leléptem !

2016. aug. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!