Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti szoktatok olyannal közömbösen viselkedni, aki iránt többet éreztek?
Sosem.
Max csak akkor, ha már egyértelműen kiderült, hogy nincs közös jövőnk.
ha korábban közeledtem, és egyik napról a másikra hirtelen jön egy éles váltás, az nálam jellemzően azt jelenti, hogy a tököm tele lett a nővel, de legalábbis lemondtam róla.
Ilyen akkor szokott előfordulni, amikor úgy érzem, hogy én egyoldalúan nyomulok, próbálok tenni az ügy érdekében, a lányon meg azt látom, hogy ő meg a maga részéről semmit se tesz, csak élvezi, hogy valaki ugrál körülötte.
Látatlanban hasonlóra tudnék tippelni a srác esetében is, lehet, hogy úgy érezte, hogy csak ő próbálkozik, te megy csak szórakozol vele.
Előfordult már többször is !
Közeledtem viszonozva is volt de nem csak én voltam aki még közeledett hülyék pedig a túloldalt így leléptem !
Aztán volt még akit meg szinte csak én kerestem na az is elég unalmas! Ha kerestem akkor mézes mázas de magától meg semmi na köszi ott is leléptem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!