Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan helyzetben, hogy a párotok néhány kategóriával úgymond jobban nézett ki?
A páromnak lenne oka, hogy így érezzen. (Őszintén, mások is ezt mondják, de én is látom) Annyit be szokott ismerni, hogy kéne egy kicsit edzeni, hogy felzárkózzon hozzám. :) Egyébként ő is szemüveges. Ez engem pont nem zavar. Szerintem ilyen esetben a másikon múlik, hogy hogyan érez az, aki "szintenalulinak" tűnik. Nálunk az segített, hogy ő 16 évvel idősebb. Ez tényleg nagyon jó. Valahogy máshogy tekintek rá, mintha egyidősek lennénk. Érettebb volt, és már megvolt az anyagi háttere is, amikor találkoztunk. Én meg akkor még sehol sem voltam. Szóval nekünk ez jött be. Nagyon jó még az is, ha van önbizalom és kisugárzás.
De szerintem az, ha az egyik erősíti a másikban, hogy ő is ér annyit, mint ő, akkor nem fogja senki sem kevesebbnek érezni magát a másiknál.
A jelenlegi párom azt gondolja hogy jobb pasi mint amilyen no vagyok! Az elején sokszor éreztem azt hogy úgy gondolja hogy nálam sokkal jobb nőt érdemelne! De azóta is velem van! Több mint egy éve ismerjük egymást es fél éve élünk egyutt! Szóval valamit mégis csak tudok :)
Valami biztosan van ami megfogta benned hiszen akkor nem lenne a párod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!