Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő bátyjával járni tabu?
Az egyik legjobb barátnőm bátyja udvarol, mondhatni remek a viszonyunk teljesen zökkenő mentes de ennek is már 5 éve.
Már korábban is gondolkodtunk azon megpróbáljuk de végül mindig valamelyikünk lebeszélte a másikat hogy talán még sem lenne a legjobb ötlet ez,mivel biztosra veszem a húga/barátnőm nem rajongana érte.
Anno,szilveszterkor ezt részegen szóvá is tette "én vele élek.." igaz utána módosította arra "nem érdekel csak ne mondd el a bátyjámnak hogy ittam". Rá két hónappal szalagavatónkor szóba se hozta mikor velünk volt a bátyja meg táncolt velem. Azóta nem beszéltünk.
Kinek kellene vele beszélni vele? Nekem vagy a testvérnek? Arra is gondoltunk hogy várunk vele, ameddig meglátjuk működik-e köztünk ha nem legalább nincs harag de az se jó ha mástól tudja meg!
Tapasztalatok, érdekel mindenki válasza, ellenérvek is.
19 vagyok a srác 25
ha a lány normális,akkor a legjobbat akarja neked és a tesójának is. ergo nem lesz gondja azzal,hogy együtt vagytok. + így sűrűbben is láthat téged,akár családi eseményeken is.
engem nem zavarna, legalább tudnék miről beszélgetni a tesóm párjával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!