Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak?
Figyelt kérdés
A parommal 5 eve vagyunk egyutt szeret imad. A volt baratnojevel 11 evig voltak egyutt de sosem voltak jgazan szerelmesek egynasba. Az exe eveken keresztul csalta szibte mar a kapcsolatuk elejen amirol o persze nem tudott csak kesobb derult ki. Szakitasuk utan tovabbra is baratok maradtak. A parom februarban talalt egy par kepet rola es elkudte neki e-mailen. Mit tegyek? Nekem nagyon faj ez mert en nem kuldozgetek senkinek semmit. Rengeteg kozos kepuk van de miert kell neki kuldozgetnie? Kerlek adjatok tanacsot hogy mit tegyek?!2016. aug. 8. 18:19
1/2 anonim válasza:
A párkapcsolati sérelmekre,problémákra legjobb megoldás a kommunikáció.Semmi értelme annak,hogy titokban szenvedsz,holott közölhetnéd vele hogy mi a bajod . :)
2/2 anonim válasza:
Nekem sem esne jól, ha a barátom az exének küldözgetné a képeket. Szerintem is próbálj meg beszélni vele, mert különben csak halmozódik benned a harag, és ez egy idő után csak mérgezni fogja a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!