Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak?

Figyelt kérdés
A parommal 5 eve vagyunk egyutt szeret imad. A volt baratnojevel 11 evig voltak egyutt de sosem voltak jgazan szerelmesek egynasba. Az exe eveken keresztul csalta szibte mar a kapcsolatuk elejen amirol o persze nem tudott csak kesobb derult ki. Szakitasuk utan tovabbra is baratok maradtak. A parom februarban talalt egy par kepet rola es elkudte neki e-mailen. Mit tegyek? Nekem nagyon faj ez mert en nem kuldozgetek senkinek semmit. Rengeteg kozos kepuk van de miert kell neki kuldozgetnie? Kerlek adjatok tanacsot hogy mit tegyek?!
2016. aug. 8. 18:19
 1/2 anonim ***** válasza:
A párkapcsolati sérelmekre,problémákra legjobb megoldás a kommunikáció.Semmi értelme annak,hogy titokban szenvedsz,holott közölhetnéd vele hogy mi a bajod . :)
2016. aug. 8. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem sem esne jól, ha a barátom az exének küldözgetné a képeket. Szerintem is próbálj meg beszélni vele, mert különben csak halmozódik benned a harag, és ez egy idő után csak mérgezni fogja a kapcsolatotokat.
2016. aug. 8. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!