Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 szerelmi kapcsolat sok vagy normális?
nem rólam van szó, hanem egy fiú barátomról.
ő most 40 éves, a kapcsolatai átlag másfél-két évig tartottak.
Nekem 19 évesen 4 viszonzatlan és 1 viszonzott szerelmem volt. (Mindez olyan 12-13 éves koromtól számítva)
Most 23 évesen 5 viszonzatlan és 2 viszonzott szerelmem volt. (Magyarul 2 szerelmi kapcsolatom volt az életben.)
Nekem nagyon szokatlan hogy valaki olyan gyakran esik szerelembe, mint te. Évi 1-nél több szerelmet én már nem is szerelemnek, csak "szerelemnek" hívok.
23/L
Egy átlagos lány ha lemegy az utcára és megkérdez 5 vele szembe jövő férfit, hogy "Bocsi, dugnál most velem?", akkor tuti lesz az ötben aki igent mond, míg aki nemet, az is normálisan elmondja hogy miért nem
Egy átlagos kinézetű srác lemegy az utcára és megkérdez 5 vele szembe jövő nőt, hogy "Bocsi dugnál most velem?", akkor jó eséllyel kap 1 pofont, 2 káromkodást és lehordást és 2-t aki nem válaszol és csak elmegy mellette
A férfiak könnyebben mennek bele a szexbe, a nők pedig sokkal-sokkal válogatósabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!