Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozható rendbe? Vagy ez normális?
Figyelt kérdés
29-én lesz fél éve hogy együtt vagyok a párommal, de mostanában annyira eltávolodott tőlem. Nem mondja már hogy mennyire szeret, hogy csinos vagyok... csak a hibáimat veszi észre ha találkozunk. Facen amikor beszélünk és írom neki h szeretem es h varom h talalkozzunk ő meg csak szmájlikat küld meg szivecskeket es ennyi. Hogyan hozzam rendbe? Vagy ez normalis h eltunt a lila burok?2016. júl. 9. 21:31
1/12 anonim válasza:
Ez sztem nem normális , hiszen a társadnak az a dolga , hogy szeressen és gondoskodjon rolad. De ahogy te leirtad ezt nem teszi meg . Véleményem szerint lekéne ülnöd vele és beszélgetni , hogy minden rendben van vele? Vmi bántja? Hogyha azt mondja , hogy nincs semmi baj , akkor lehet , hogy csak eltünt a lila burok .
2/12 A kérdező kommentje:
Szegénynek nagyon rossz élete volt eddig, szegények voltak nagyon amig gyerek volt, 16 eves kora ota dolgozik, abbahagyta a sulit, volt bortonben 3 napig (nem sulyos dolog miatt)... stb teljesen egyedul volt mindenben. Most egy munkasszallon el alberletben es szerintem minden amit velem csinal rosszat (vagy hogy nagyon erzekeny) ez visszavezetheto a gyerekkorara. Es szerintem depresszios is. Segiteni szeretnek rajta de egyszeruen nem hagyja h segitsek neki semmiben. Abszolút semmiben :/
2016. júl. 9. 21:47
4/12 anonim válasza:
ismered az 5 szeretetnyelvet?
szerintem nem érzi, hogy te szereted és így ő is ezt mutatja ki feléd...
Gary Chapman: Egymásra hangolva (vagy A szerelem pszichológiája [kb 1:1-ben ugyanaz szó szerint])
ajánlom figyelmedbe hátha segít :) sok sikert és sok boldogságot :)
23F
5/12 A kérdező kommentje:
De érezheti és tudja is hogy mennyire szeretem és fontos nekem. Mindennap a tudtára adom. 1x szakitottunk, 2 napig bírtuk aztán rájöttünk, hogy nem bírjuk ki egymás nélkül. Gondoljak mindig erre? Egyszerűen nem egy érzelmes típus?
2016. júl. 9. 21:54
6/12 anonim válasza:
"Mindennap a tudtára adom"
hogyan?
23F
7/12 A kérdező kommentje:
Megkérdezem hogy van, érdekel, hogy mi van vele és mindig próbálok valami új programot kitalálni és próbálok minel tobbet vele lenni
2016. júl. 9. 22:29
8/12 anonim válasza:
#7:
a kapcsolat elején hogyan viselkedett? gyakran ölelt simogatott, csókolt? ajándékozott meg? milyen gyakran dicsért?
23F
9/12 A kérdező kommentje:
Mindig amikor találkoztunk és megcsókolt utána *szerelmes nézés hosszan majd jött: olyan gyönyörű vagy*. Kapcsolat elején gyakran ajándékotott. Az első hónapban minden találkozáskor mindig kaptam valami kis apróságot, randikkor ajándékot. Ez volt kb az elso 2 honapban. Mist meg mindent ő áll ha elmegyünk kajálni vagy vásárolni. (Egyszerűen nem hagyja hogy legalább a felèt én fizessem.)
2016. júl. 9. 22:37
10/12 A kérdező kommentje:
Most is gyakran csókol és ölel azzal nincs baj:) ki is követeli magának csak amit lwírtam az méhis jelen van
2016. júl. 9. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!