Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a barátomról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a barátomról vagy normális ez?

Figyelt kérdés
Régen csak én léteztem a barátomnak,volt egy nagyyobb veszekedésünk nem olyan régen.Szüneteltünk meg minden de azóta kibékültünk.Na most már hogyha randizunk utána néz csajoknak.(nem haragszom érte mert nézze meg őket, csak amilyen módon teszi kicsit már megalázva érzem magam)Meg múltkor kikértem a véleményét egy csajról és az volt a válasza ha nem lennél megdugnám.
2016. jún. 12. 21:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
idegen csajokat jelölget be közösségi oldalon és beszélget velük,eddig nem csinált ilyeneket egy kicsit fura nekem
2016. jún. 12. 21:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak a szünetnek a mai napig tartania kéne, ahogy elnézem a sztorit.
2016. jún. 12. 21:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el... ő is csak azért van veled mert épp nincs más. De ha neked így jó akkor jó.
2016. jún. 12. 21:30
 4/13 A kérdező kommentje:
ezt már én is mondtam neki de persze tagadta mert azt mondtaa ha dugni akarna lenne kit higyjem el.arról meg már nem is beszélek hogy a menyasszonya vagyok
2016. jún. 12. 21:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek után hozzámész jó nagy marha vagy...
2016. jún. 12. 22:03
 6/13 A kérdező kommentje:
ezek után biztos hogy nem, és akkor még én bonylítom túl a dolgokat meg legyek lazább
2016. jún. 12. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Surgosen hagyd ott szerintem. 2 evet pazaroltam valakire aki mindent tagadott es amikor kiderultek a disznosagai is folytatta. Ha eleg fontos lennel neki, nem keresne ilyen szinten masokkal a kapcsolatot. Nem azt mondom hogy ha ugy adodik nem beszel masokkal, de nem direktbe keres kozossegi oldalakon lanyokat.

Ea ha szeretne; akkor pedig vagy tisztelne a kapcsolatot vagy oszinte lenne hozzad.

2016. jún. 12. 22:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Tudom a jelszavát és ezt ő is tudja és azt is tudja h ezek utan már felmegyek az oldalára és azt mondja ne nézzem hülyének mert ha csajozni akarna akkor azt nem facebookon tenné mert tudja h latom. Azt mondja h csak ismerkedik barátkozik a lányokkal.
2016. jún. 12. 23:59
 9/13 anonim ***** válasza:
"csak ismerkedik" hát persze.. Szerintem te is tudod, hogy el kell engedned. Aztán "dugja" csak a másik csajt. Ennél a viselkedésnél te még látatlanban is többet érsz!
2016. jún. 15. 22:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy direkt provokàl?
2016. jún. 15. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!