Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segitseg? Az exemmel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg? Az exemmel egy honapja szakitottunk viszont soha nem latott magassarkuba es hozza ilyen kb terdig ero ruhaba ja es tudom hogy a tus es a fonat a gyengeje

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy direkt elmegyek egyik este ahol ő lesz es nagyon kioltozom amilyen szepen soha nem latott tenyleg SOHA viszint 1 kicsit felek pesten este egyedul maszkalni kihivo ruhaba 2 egy kicsit ducibb vagyok nem az a vekony fajta szerintetek jol allna ? Vagy igy talan tetszenek neki?
2016. aug. 7. 10:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Istenem....egy lábtörlőt vegyél magadra hogy kellően kényelmesen belés törölhesse a lábát...

Annyira bírom az ilyet :D és ha kiöltözöl és feláll neki akkor minden oké lesz? Buta egy liba vagy.

30/N

2016. aug. 7. 10:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első minden lényegeset leírt.
2016. aug. 7. 10:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Semmi értelme nem lenne össze jönnötök ujra ha már egyszer dobott. Ha egy csinsos ruha miatt megy vissza hozzád akkor jó felszines lehet és emelett valószínű hogy csak ki használna. Inkább megy el a barátaiddal valahova ahol ismerkedhetsz és oda csinosícsd ki magad. Nekem is volt ilyen..de hülye voltam és csak kihasznált és magamat hitegettem.
2016. aug. 7. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj tényleg gáz így utólag bizonyítást szerezni. Tök mindegy mit veszel fel, látott már csupaszon. Semmit sem jelent maximum magadat égeted, hogy még mindig vele foglalkozol.
2016. aug. 7. 10:22
 5/12 Noren1989 ***** válasza:

+1 a #1eshez.

Te akkor szexuális vonzalom révén akarod a pasid visszaszerezni, amellett, hogy egész odáig alázod magad a városban.

Nem mondom, de nem kicsit sekélyes a megoldási metódusod.

26/F

2016. aug. 7. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

Szánalmas egy lányka vagy. Soha nem akartál csinos lenni, amíg lett volna értelme, de csak azért, hogy adott esetben megkeserítsd az életét, már megtennéd, hogy kiöltözöl.

Remélem eltévedsz a Múzeum-körútig és lecuppantod nagy bánatodban az összes REBISZ-est, akit találsz...

2016. aug. 7. 10:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Kepzeld elotte is csinos voltam (igyekeztem) mindig csak nem hordtam magassarkut es rovidebb ruhakat.
2016. aug. 7. 10:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a válaszom. Egyes vagyok.

Mert látom azt nem sikerült abszolválnod amit ott írtam.

2016. aug. 7. 10:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Elolvastam. És az utolsonak szantam az elozo valaszom.
2016. aug. 7. 10:41
 10/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Elmondanád,miért vagy ennyire sötét?

Szerinted a fonatodért beléd szeret? Ha kiöltözöl,jól megkefél,“oszt“ szevesz!

Meg szerinted minek nyalnád ki magad,mint sz @ r os Pista Jézus neve napján? Látott meztelen,mit érdekli őt már a te magassarkúd? Drága Istenem...

Meg honnan tudjuk,hogy neked mi áll jól? Ez attól függ,hogy oszlik el rajtad a háj.

Láttam már duci csajt miniben,ő arányos volt. Csinos volt. De ha úgy,hogy pl. a lábad piszkafa,a felső tested meg mint egy hamburgerzsömle...

Butus. Ja és igen,tudjuk,telefonról îrsz:)))))))

2016. aug. 7. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!