Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg? Az exemmel egy honapja szakitottunk viszont soha nem latott magassarkuba es hozza ilyen kb terdig ero ruhaba ja es tudom hogy a tus es a fonat a gyengeje
Istenem....egy lábtörlőt vegyél magadra hogy kellően kényelmesen belés törölhesse a lábát...
Annyira bírom az ilyet :D és ha kiöltözöl és feláll neki akkor minden oké lesz? Buta egy liba vagy.
30/N
+1 a #1eshez.
Te akkor szexuális vonzalom révén akarod a pasid visszaszerezni, amellett, hogy egész odáig alázod magad a városban.
Nem mondom, de nem kicsit sekélyes a megoldási metódusod.
26/F
Szánalmas egy lányka vagy. Soha nem akartál csinos lenni, amíg lett volna értelme, de csak azért, hogy adott esetben megkeserítsd az életét, már megtennéd, hogy kiöltözöl.
Remélem eltévedsz a Múzeum-körútig és lecuppantod nagy bánatodban az összes REBISZ-est, akit találsz...
Olvasd el a válaszom. Egyes vagyok.
Mert látom azt nem sikerült abszolválnod amit ott írtam.
Elmondanád,miért vagy ennyire sötét?
Szerinted a fonatodért beléd szeret? Ha kiöltözöl,jól megkefél,“oszt“ szevesz!
Meg szerinted minek nyalnád ki magad,mint sz @ r os Pista Jézus neve napján? Látott meztelen,mit érdekli őt már a te magassarkúd? Drága Istenem...
Meg honnan tudjuk,hogy neked mi áll jól? Ez attól függ,hogy oszlik el rajtad a háj.
Láttam már duci csajt miniben,ő arányos volt. Csinos volt. De ha úgy,hogy pl. a lábad piszkafa,a felső tested meg mint egy hamburgerzsömle...
Butus. Ja és igen,tudjuk,telefonról îrsz:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!