Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nő elhagyja a párját, mert csak ritkán mennek valahova?
Most neked őszintém ,mi közöd van ahhoz ha más nő elhagyja ezért a párját?
Mit érdeke ez téged?
Amúgymeg,nem feltétlenül csak a nők lépnek arréb :D
Nem hagynám el a párom, ha nem mennénk sehova: egyszerűen nem is jönnék össze olyan emberrel, akinek nincs szüksége a csavargásra. Nagy szervező vagyok, imádok utakat szervezni, érdekes városok után kutatni, majd ha találok, el is menni oda, interaktív programokra járni, mint a bikali élménypark, sokat kutyagolni, játszani. És mindezt a párommal megélni! Az exemmel ezt nem lehetett, boldogtalan voltam. Egyszer élek, nem arra akarok visszaemlékezni később, hogy a négy fal között éltem. Nekem erre van igényem, és szerencsére a párom is vevő erre, szervezzem meg, és megyünk.
Ha neked megfelel az otthonülés, semmi gond nincs veled, teljesen rendben vagytok, de nem kéne minősíteni azt, akinek más az igénye. És attól még, hogy valaki posztol facebookra, nem azért megy, hogy posztolhasson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!