Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nő elhagyja a párját, mert csak ritkán mennek valahova?
Úgy csinálsz, mintha minden nőtársad egyformán gondolkodna és így létezne egy egyetemes szabály, aminek megfelelnek.
Valaki bármit eltűr egy életen át és folyton mosolyog, valaki meg egy rossz pillantás nyomán képes szakítani.
Ez van.
Nézd, van aki szeret otthon lenni, és nem igényli. Van, aki meg igen.
Engem az őrületbe kergetett, mikor 20 évesen annyi volt az összes program, hogy néha megnéztünk egy-egy filmet... Ennél még a nagyszüleim is aktívabbak, és többször mozdulnak ki :D
"Engem az őrületbe kergetett, mikor 20 évesen annyi volt az összes program, hogy néha megnéztünk egy-egy filmet.."
engem meg az kergetett az őrületbe, hogy mikor hazaértem a melóból, már mehettem el olyan programokra, mikre semmi kedvem nem volt, mindezek mellé még fáradt is voltam. Ha meg nemet mondtam, akkor jött a hisztiroham a részéről.
Ez az egyének igényein múlik. Van aki szeret otthon küppedni a tv előtt a végtelenségig, és vannak akiknek szükséges a kimozdulás, abból töltődnek fel.
Meg kell találbi az egészséges egyensúlyt, ami mindkét felet elégedettséggel tölti el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!