Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretnék már gyereket, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék már gyereket, de a párom még gyerek. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon keveset vagyunk együtt. Fiatalok voltunk mikor összejöttünk. Én 17. Lassan 10 éve h együtt vagyunk akkor még nem mertem bevállalni a gyereket. Ha tudtam volna h ilyen sokáig együtt leszünk akkor már rég bevállaltam volna. Akkoriban heti szinten ivott,és féltem h még jogsija sincs ki lesz aki bevinne kórházban vagy ő éppen részeg lenne,nem birna felkelni és be se tudna jönni mikor szülök.

Most annyiban más h kevesebbet iszik,de most is van ha elkezdni akkor tiszta hülye. Nyálászkodik amit én nem birok,mert igazábol akkor kéne romantikázni mikor normális. DE eddig az évek alatt még nem nagyon volt olyan.

Mikor rászólók h iszik,akkor azt mondja én meg menjek facebookolni.

Igazából felelősségteljes,mert ha meló van nem iszik. Szerintetek igy mi lesz ebből.

Én tűz jegyű ő viz,bár lehet ti nem hisztek a horoszkopban.

Én is szeretnék "nyálászkodni" csak lehet más az igényünk.

Tudom h nem találnék még egy ilyen jó pasit,mert nehéz megfelelő párt találni,de ezen kivül nem lenne vele gond.

Mert lelkileg minden ok.

2016. aug. 2. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Alkoholusta nem gyogyil csak tunetmentes

Lenne gyerek akkor is inna max 3 honapig nem

Rossz valasztas

2016. aug. 2. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:

ez nagyon nem tűnik működő kapcsolatnak, tényleg erre akarsz gyereket szülni? egy alkoholista apának?

28N

2016. aug. 2. 21:26
 13/15 A kérdező kommentje:
De nem alkoholista. Akkor remegne a piáért. Amúgy kibirja. Mondtam neki a pszichologus,de nem akar elmenni,mert ciki.
2016. aug. 2. 21:43
 14/15 Bence_ ***** válasza:
Kapcsolatért annyit tesz, hogy marad minden a régiben mert a változáshoz szembe kéne néznie egy "ciki" dologgal?
2016. aug. 2. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Basszus nem vagy normális. Egy alkoholistának akarsz gyereket szülni? Mekkora hülye vagy.
2016. aug. 3. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!