Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretnék már gyereket, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék már gyereket, de a párom még gyerek. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon keveset vagyunk együtt. Fiatalok voltunk mikor összejöttünk. Én 17. Lassan 10 éve h együtt vagyunk akkor még nem mertem bevállalni a gyereket. Ha tudtam volna h ilyen sokáig együtt leszünk akkor már rég bevállaltam volna. Akkoriban heti szinten ivott,és féltem h még jogsija sincs ki lesz aki bevinne kórházban vagy ő éppen részeg lenne,nem birna felkelni és be se tudna jönni mikor szülök.

Most annyiban más h kevesebbet iszik,de most is van ha elkezdni akkor tiszta hülye. Nyálászkodik amit én nem birok,mert igazábol akkor kéne romantikázni mikor normális. DE eddig az évek alatt még nem nagyon volt olyan.

Mikor rászólók h iszik,akkor azt mondja én meg menjek facebookolni.

Igazából felelősségteljes,mert ha meló van nem iszik. Szerintetek igy mi lesz ebből.

Én tűz jegyű ő viz,bár lehet ti nem hisztek a horoszkopban.

Én is szeretnék "nyálászkodni" csak lehet más az igényünk.

Tudom h nem találnék még egy ilyen jó pasit,mert nehéz megfelelő párt találni,de ezen kivül nem lenne vele gond.

Mert lelkileg minden ok.

2016. aug. 2. 20:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

azt kéne kideríteni, miért iszik? aztán orvosolni.

túl sok jót nem jósolok nektek így, plusz gondolj bele a gyerek úgy nőne fel, h. alkoholista az apja.

ha ilyen régóta iszik, akkor fiatal özvegységre juthatsz, v. egyszerűen csak úgy lerobban 10 éven belül, h. magadra maradsz minden dologgal.

most még fiatal vagy, h. kilépj, és mást keress, bízz magadban jobban.

és nem hiszem, h. lelkileg minden oké a párodnál, különben nem vedelne ennyit.

2016. aug. 2. 20:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Sztem AZ a gáz hogy csak piával tudja kifejezni AZ érzéseit ez igy nem jó !Sztem csak a Melo miatt emberelte meg magát de ha gyereketek lessz akkor majd a gyereketek is ezt fogja látni hogy iszik !Ez pedig nem egészséges!
2016. aug. 2. 20:10
 3/15 anonim ***** válasza:

Pia ? Menekulj csak rosszabb lesz

Gyerek ne szulj raersz majd jozan pasival

2016. aug. 2. 20:11
 4/15 A kérdező kommentje:

Dehogy vagyunk romák!!!

Nem tudom miért iszik,igazából senki nincs rá hatással, se én se a családja. Olyankor senkire nem hallgat.

Régen arra gondoltam régen h egy idősebb nő illene hozzá. DE ha belegondolok van egy régi szerelme ( előttem az első,én a 2.) akkor lehet mellette nem inna?)

Még nem mondanám h alkoholista,mert majdnem fél évig volt h nem ivott,csak igazából azt mondta h nem látja értelmét.

A gyereket nagyon szépen tudná felnevelni,ellenne kényeztetve az tuti.

Lelkis,és csak akkor mondja el a problémáit ha részeg,de engem meg akkor nem érdekel. :(

Józanon meg mindenkinek azt mutatja h semmi baja.

Utálom h részegen akar pusziszkodni fuj. Persze romantikus amugy,de ne csak akkor legyen az.

2016. aug. 2. 20:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek, amúgy 100%ig megbizok benne életem rábiznám,és a gyerekünkért is tudom h meghalna. Mondta már h nagyon szeretne gyereket,régen attól féltem ha lenne gyerek akkor is inna. Persze a haverjai védték h akkor leszokna a piáról.
2016. aug. 2. 20:20
 6/15 anonim válasza:
17 évesen ne szülj ,te is gyerek vagy!
2016. aug. 2. 20:21
 7/15 A kérdező kommentje:
De anyukám is olyan fiatalon szült,meg a családba is van már mindenkinek gyerek. Nem miattuk szeretnék,egyszerűen csak magam miatt. Tudom h a testem változásait is elfogadná,nem kéne félnem attól se. Másban sztem nem tudnék így megbizni,és sztem más nem is szeretne ennyire mint ő.
 8/15 A kérdező kommentje:
25 vagyok
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet a gyerek szuletese behuzna a ezifeket amugy. Nekem is volt ilyen ismerosom, igazi punk de amikor megszuletett a kisbabaja, teljesen leallt es a.legfelelossegteljesebb apa lett akit valaha lattam.
2016. aug. 2. 20:50
 10/15 Bence_ ***** válasza:
48%

Mivel iszik így biztosan lelki okai vannak.

Ha őt egy kicsit is érdekli akkor utána jár.

Te azt tudod hozzá tenni, hogy kideríted te miért vagy benne egy ilyen kapcsolatban. Miért vagy együtt egy alkoholistával?

2016. aug. 2. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!