Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előidézhető a szerelem ott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előidézhető a szerelem ott, ahol szeretet és vonzódás van?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy a szerelem döntés kérdése. Valahol egyetértek ezzel. A "baj" az, hogy a mostani kapcsolatomban úgy érzem megtaláltam a tökéletes férfit, mégsem tudok szerelembe esni vele. Lehet ezen segíteni?
2016. aug. 1. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:

nem... max. megszeretni tudod emberileg, de a szerelem az vmi. több, más.

ha nem jön magától, nem lehet erőltetni.

ez esetben elgondolkoznék valóban olyan tökéletes-e ez a kapcsolat, ha az lenne, nem kéne erőlködnöd, h. szerelmes legyél.

2016. aug. 1. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Már hogy lenne a szerelem döntés kérdése? Semmilyen érzelem nem az, így a ellenszenv, utálat, fájdalom, szimpátia, stb. sem.

Mennyivel egyszerűbb lenne a világ, ha szerelmi fájdalomból döntésre egyik napról a másikra kigyógyulnánk, vagy éppen a lelki fájdalomból. Az élet nem ilyen egyszerű.

Vagy elfogadod, hogy szerelem nélkül, de tökéletes harmóniában éled az életed a pároddal, vagy tovább keresel és megtalálod a nagy szerelmet, akivel lehetséges, hogy minden nap veszekedtek, mert annyira különbözőek vagytok. Olykor azért rá lehet találni a kettő kombinációjára, de nagyon nehéz és nem döntés kérdése.

2016. aug. 1. 09:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem van rá esély. Legalábbis nálam volt már ilyenre példa, h elsőre puszta szimpátiánál nem éreztem többet a nő iránt, aztán ahogy egyre mélyültek az érzéseim, egyre több közös program volt egyszer csak azt éreztem, h hűha, ez valami jóval több... Szóval szerintem simán kialakulhat, csak nem szabad görcsösen akarni, mert akkor az ellenkezője történik, és hagyni kell rá elég időt.
2016. aug. 1. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!