Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik az a tulajdonság ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a tulajdonság ami ha megvan egy lanyban, akkor biztosan elvennétek?

Figyelt kérdés
Csak őszintén :)
2016. júl. 31. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Belsőre olyan mint én, csak nőben.
2016. júl. 31. 16:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Sok kell, hogy benne legyen, ahhoz, hogy elvegyem. Nem is egy és nem is kettő. Nyilván nézném, hogy mennyire tudnám vele elképzelni a követekző 50 évet, és nyilván nézném, hogy milyen anya lehet majd belőle. Viszont itt tényleg millió dolog van, ami számít. Egy házasodást nagyon meg kell fontolni.
2016. júl. 31. 16:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem létezik egy ilyen tulajdonság. Ha azt mondom, hogy legyen kedves, de mellé buta mint a tök, ha azt mondom legyen csinos, de mellé frigid... érted, minden mellé tudok tenni egy olyan tulajdonságot, ami ellensúlyozza
2016. júl. 31. 16:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Semmit nem néznék. Nem érdekelnek a belső értékek. Ahogy elnézem, mindenki értékel, variál milyen a jó. Jön az együttélés és kiderül, de kérem, én nem ezt a lovat akartam.
2016. júl. 31. 17:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet egy tulajdonságra lekorlátozni, az összhatás, összkép az ami számít. Akár külsőleg, akár belsőleg.
2016. júl. 31. 17:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha jól szexel és kicsit perverz
2016. júl. 31. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Csak egyetlen egy jó tulajdonság miatt nem venném el. Ahoz sok mind3nnek passzolni kell
2016. júl. 31. 17:38
 8/13 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Rendkívül dekoratív külső,okosság/intelligencia,életrevalóság,jó humor,és irántam való FELTÉTEL NÉLKÜLI,ÉS FÉKEVESZTETT RAJONGÁS...Ez esetetben biztosan elvenném az illető hölgyet...(Persze csak elviekben,mivel már van feleségem...)
2016. júl. 31. 17:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Fékevesztett rajongás?

Szeretem ha a nő értelmes mértékben felnéz rám, de behánynék egy rajongótól. Nekem pár kell, aki társam a mindennapokban, nem egy olyan, aki egy szent és egy rocksztár szerelemgyermekeként tekint rám...

2016. júl. 31. 17:45
 10/13 Titusztitusz ***** válasza:
9-es...Nem vagyunk egyformák...Neked ezek szerint egy "társ" szükséges a partnernődet illetően,nekem viszont SZIMPLA TÁRSRA sohasem volt szükségem...Mivel világéletemben szerettem egyedül lenni,és élni...Viszont ugyancsak világéletemben szükségem volt olyan nőkre,akik ISTENÍTETTEK,felnéztek rám,kényeztettek,kiszolgáltak,és gondoskodtak mindig a kényelmes,nyugodt életemröl...NÁLAM mindig minden párkapcsolat erröl szólt,és szól ma is...
2016. júl. 31. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!