Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
-Fontos- A baratomnak sajat keszitesu kuponokat ajandekoznek. Viszont azt nem tudom milyen kuponokat. Fiúk ti milyeneknek orulnetek? Lanyok ti mit tanacsoltok?
Sziasztok.
Tehat a baratomnak szeretnek kedveskedni egy ilyen barmikor bevalthatos kuponokkal mert most az egesz Augusztust egyutt toltjuk,es szeretnem kicsit izgalmasabba tenni
. eddig csak az van meg maszirozom. Valami egyeb otlet? Fontos lenne.
:)
Még az jutott az eszembe, hogy hol saját készítésű az, ahol mi mondjuk meg hogy mit írjál rá? És azt fel fogod tüntetni hogy "készítette: Én és a GYIK közösség"? Vagy amint kikreatívkodtuk magunkat, le leszünk ejtve? Se hála, se jogdíj? A tuti az lenne, hogy amely otletek bekerülnek, azoknak a kitalálója is kapna egy kupont véletlenszerűen.
Gólyatáborban volt ilyen kuponrendszer, de most nem is tudom hogy érdemes-e törnöm magam. Úgy érzem hogy a kreativitásomat akarják kihasználni, hogy utána félredobjanak, mint egy kimerült golyóstollat.
Koszonom szepen,nagyon hasznos otletek erkeztek:) es nem tudom mar hanyadik volt de en tanacsot kertem,ez egy ajandek csak a baratomnak, nem volt muszaly segiteni en csak megkerdeztelek titeket hogy minek orulnetek, vagy tudtok e tanacsot adni. Nem hasznaltam ki a kreativitasod. En nem eroltettem rad hogy segits.:)
Tobbieknek tenyleg nagyon koszonom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!