Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macskox77 kérdése:
Mit tennétek, ha pasi azt mondja csak szex, és más semmi?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 22:56
11/23 anonim válasza:
9-es
Akkor egy kis logika gyakorlat.
Ha valaki férfi most olvas téged, mire kondicionálod ezzel, mit fog tenni a jövőben, amikor színt kéne vallania a szexet vagy többet kérdésben egy lánynak?
12/23 anonim válasza:
Nő lennék, örülnék neki. Nincs büdi zokni, kakis gatya, takarítás a rusnya pasi után. Meg adja a betevőt és húzzon el Ne rondítsa össze a lakást.
13/23 anonim válasza:
Letépném a ruháját és ott helyben egymáséi lennénk.
Mégis mit tenne az ember... ha ezt így ilyen stílusban közölné velem helyretenném az egoját.
14/23 anonim válasza:
12-es, nem kondocionalom en semmire. Mar van annyi tapasztalatom, hogy eszreveszem, hogy ki mit akar tolem. A szerelmes ferfi maskent viselkedik, mint az aki csak szexet akar, es szerelmet hazudik.
15/23 anonim válasza:
Nyilvan szexkapcsolatban jon elo ez a tema. Szoval ott elfogadhato.
16/23 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani hogy szex és minden más.
23/F
17/23 anonim válasza:
15-ös
Te szerelemről beszélsz egy olyan időszakban, amikor még le sem feküdtetek?
Te minek nézel minket?
Megeszünk 2 gombóc fagyit és szerelmesek vagyunk beléd?
Valami nem stimmel veled...
18/23 anonim válasza:
"Nem szeretem a magyar filmeket."
19/23 anonim válasza:
Lehetne felőlem akármilyen jóképű, mehetne isten hírével, ilyen pasi nem kell.
20/23 anonim válasza:
17-es, igazán nem értem miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!