Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanácstalan vagyok, ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, ötletek?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni, melyik lány legyen, Ti melyiket választanátok, hogy később ne bánjátok meg?

Szeretném leszögezni, hogy távkapcsolat híve vagyok, hogy ne unjam meg hamar a Nőt.

Brigi: ugyanolyan, mint én, ízlések és a többi. VISZONT nem aludhatnék nála, és Ő sem nálam (családi gondok/okok) miatt, így körülbelül többet utaznék, mint amennyit együtt lennénk, viszont picit viccelni sem lehet, mert nagyon komolyra veszi, és ír egy kis szivatásra olyat, h ''jóvan, etc.''

Bogi: hát, nem egy tipikus lány meg kell hagyni, testi adottságai egész jók (mell-fenék), családi állapota nagyon rosszul áll, és nagyon sajnálom, és hát a múltja sem egy gyönyör (egyszer feküdt le mással, az is megerőszakolás volt, Ő nem akarta) humorban gazdag a lány, érti a poént, és elhülyülhetek Vele. Itt tudna aludni, szóval 2-3 nap itt alvás, etc dolgok nagyon mennének Vele.

Ti véleményetek? Hogy cselekednétek, hogy ne legyen rossz döntés belőle.

18/F

2016. júl. 21. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát pontosan mit szeretnél, mire lenne szükséged egy társban, szerintem gondold végig. Meg én talán úgy látom, mintha Bogival esetleg jobban kijönnél, de nekem fogalmam sincs.
2016. júl. 21. 23:17
 2/7 A kérdező kommentje:
A gond ott kezdődik, hogy első barátnőm lenne, mert nem voltam eddig a ''barátnő szerzés'' barátja, mivel nem érdekelt, eddig megelégedtem a barátaimmal, meg a lány barátokkal és mindenkinek elmondtam, hogy nincs barátnőre szükségem.
2016. júl. 21. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti második. El tudnál képzelni egy olyan nőt magad mellett, akit ha egy picit is szivatsz, megvicceled vagy valami, egyből besértődik?
2016. júl. 21. 23:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért ennyire ne gondolj vészesen megsértődésre, kedves Második.
2016. júl. 21. 23:55
 5/7 anonim válasza:
100%

Ha egy nő olyan mint te az addig oké amig kozos dolgok vannak

De gondolj bele nincs kihívás abban hogy megszeretteted vele a te nem tom zenedet stb

Igy nincs egymás csiszolasa, megunnad hamar

Legalábbis én biztos

Téged is kkrangatna a konfort zonadbol egy olyan csaj aki nem olyan mint te

Szerintem az egymástól tanulás sokkal inkabb kovacsolja a kapcsolatot

Szoval második lány

Segihetsz neki ő meg ahogy oldódik mesél és tanulsz masok hibáiból

Ha valaki ő tudja mit nem akar és ez nagy tanulság lehet neked is a jovoben

Majd azert csavarodj ide idovel, engem erdekel a döntés

Az meg hogy megbánni

Ugyis megbanod mert ha az első lesz a párod akkor a masodik lány lesz a jobb és forditva

Kerdes az hogy elfogadod e azt hogy a választott a párod és azt kell építeni

Ki nem tancolhatsz igazából mert ha már benne vagy akkor benne vagy

Terítéken van és nem azert van ott mert annyira szar

Ha nem vagy biztos abban hogy vegig tudod csinalni a nehézségeket is bele se kezdj

Nem minden egy oldalú

Annyi rossz is lesz amennyi jó valószínűleg

Azert az sem mellékes hogy ők mit akarnak

Hat sok sikert a döntéshez

2016. júl. 22. 00:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Eléggé igazad van, Utolsó. Hát, hogy mit is akarnak, a Brigi teljesen oda van értem, a Bogi meg tud Brigiről, és azt mondta, h találkozhatunk, de csak Brigi után. Szóval, gondolom megvár vagy valami, mert érzi, h nem lesz hosszú életereje a kapcsolatnak, a több utazás, mint együtt lét miatt.
2016. júl. 22. 13:42
 7/7 anonim válasza:

Na szóval az van hogy tudja hogy van

Oké

Sok sz áron ment át ugye

Te még igy akarnad ezt tetézni hogy majd a másik után?

Ezt mondja mert miért? Gondolkozz, rohadtul szarul érzi magat mert lelki trauma érte és ugy hiszi nem ér annyit

Ezeket jól gondold végig, mindegy mit mond de ezekbe azert gondolj mindig bele

Persze utazás aláírom nem lenne könnyű

De te például ugy gondolod megérné neked? Ha igen akkor miről beszélünk?

ha nem akkor meg el van döntve a kérdés

Végső soron ha mindkét csaj akar veled együtt valami jövőt akkor ez a te döntésed hogy ki az aki fontosabb, aki érdekesebb,értékesebb

Nincs két egyformán fontos nő

De ha az utazás a gát akkor ott nincs akkora akarás

És voltam ebben a cipőben,sok utazás de megért nekem mert minden másodpercet élveztem mert a párommal lehettem

Szoval kitartás

Jól gondold vegig a lelki dolgaikat meg a vérmérsékletüket is

Sok sikert

Üdv.:A.K.

2016. júl. 24. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!