Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, ötletek?
Nem tudok dönteni, melyik lány legyen, Ti melyiket választanátok, hogy később ne bánjátok meg?
Szeretném leszögezni, hogy távkapcsolat híve vagyok, hogy ne unjam meg hamar a Nőt.
Brigi: ugyanolyan, mint én, ízlések és a többi. VISZONT nem aludhatnék nála, és Ő sem nálam (családi gondok/okok) miatt, így körülbelül többet utaznék, mint amennyit együtt lennénk, viszont picit viccelni sem lehet, mert nagyon komolyra veszi, és ír egy kis szivatásra olyat, h ''jóvan, etc.''
Bogi: hát, nem egy tipikus lány meg kell hagyni, testi adottságai egész jók (mell-fenék), családi állapota nagyon rosszul áll, és nagyon sajnálom, és hát a múltja sem egy gyönyör (egyszer feküdt le mással, az is megerőszakolás volt, Ő nem akarta) humorban gazdag a lány, érti a poént, és elhülyülhetek Vele. Itt tudna aludni, szóval 2-3 nap itt alvás, etc dolgok nagyon mennének Vele.
Ti véleményetek? Hogy cselekednétek, hogy ne legyen rossz döntés belőle.
18/F
Ha egy nő olyan mint te az addig oké amig kozos dolgok vannak
De gondolj bele nincs kihívás abban hogy megszeretteted vele a te nem tom zenedet stb
Igy nincs egymás csiszolasa, megunnad hamar
Legalábbis én biztos
Téged is kkrangatna a konfort zonadbol egy olyan csaj aki nem olyan mint te
Szerintem az egymástól tanulás sokkal inkabb kovacsolja a kapcsolatot
Szoval második lány
Segihetsz neki ő meg ahogy oldódik mesél és tanulsz masok hibáiból
Ha valaki ő tudja mit nem akar és ez nagy tanulság lehet neked is a jovoben
Majd azert csavarodj ide idovel, engem erdekel a döntés
Az meg hogy megbánni
Ugyis megbanod mert ha az első lesz a párod akkor a masodik lány lesz a jobb és forditva
Kerdes az hogy elfogadod e azt hogy a választott a párod és azt kell építeni
Ki nem tancolhatsz igazából mert ha már benne vagy akkor benne vagy
Terítéken van és nem azert van ott mert annyira szar
Ha nem vagy biztos abban hogy vegig tudod csinalni a nehézségeket is bele se kezdj
Nem minden egy oldalú
Annyi rossz is lesz amennyi jó valószínűleg
Azert az sem mellékes hogy ők mit akarnak
Hat sok sikert a döntéshez
Na szóval az van hogy tudja hogy van
Oké
Sok sz áron ment át ugye
Te még igy akarnad ezt tetézni hogy majd a másik után?
Ezt mondja mert miért? Gondolkozz, rohadtul szarul érzi magat mert lelki trauma érte és ugy hiszi nem ér annyit
Ezeket jól gondold végig, mindegy mit mond de ezekbe azert gondolj mindig bele
Persze utazás aláírom nem lenne könnyű
De te például ugy gondolod megérné neked? Ha igen akkor miről beszélünk?
ha nem akkor meg el van döntve a kérdés
Végső soron ha mindkét csaj akar veled együtt valami jövőt akkor ez a te döntésed hogy ki az aki fontosabb, aki érdekesebb,értékesebb
Nincs két egyformán fontos nő
De ha az utazás a gát akkor ott nincs akkora akarás
És voltam ebben a cipőben,sok utazás de megért nekem mert minden másodpercet élveztem mert a párommal lehettem
Szoval kitartás
Jól gondold vegig a lelki dolgaikat meg a vérmérsékletüket is
Sok sikert
Üdv.:A.K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!