Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a megromlott kapcsolatot helyrehozni? Lehetünk még újra "szerelmesek"?
4 év után a barátnőm szakított velem, mert úgy érezte eltávolodott tőlem, és nem úgy szeret már mint eddig, mert 1 évre elkerültem tőle messze, nagyon hiányoltuk egymást, közben sokat féltkénykedtünk, de azért probaltuk kiállni a távolság próbáját. De 1 év után ő már megszokta, én meg hazajöttem hozzá, és szakított velem. De eltelt 1 hónap, eléggé megviselt de közben még beszélgettünk, én igyekeztem küzdeni érte, de nagyon össze volt zavarodva, nem tudta mit akar, gondolkodási időket kért, aztán én lemondtam róla, igyekeztem tovább állni, és nem rég felhívott azt mondta, hogy át gondolta, és szeretné megpróbálni újra, arra kért, hogy felejtsem el azt ami ebben az 1 hónapban történt és kezdjünk új lapot, és lassan próbáljam meg vele az elejéről. Most találkozgatunk, beszélgetünk, de vannak játékszabályok, igyekszem annyit tenni amennyit enged. Az első találkozásnál még csókot se akart, mert azt mondta van benne valami, ami azt mondja neki, hogy ne adjon, azt mondta, hogy ugy akarja a próbát az elején, hogy a szexet, együtt alvást, stb-t tegyük félre egy darabig, a másodiknál már egyszer csak amikor nevetgéltünk adott 2 hosszú csókot, komolyan mint az elején 4 éve..
Azt mondta tényleg rendbe szeretné hozni, és hogy komolyan gondolja ezt a próbát.
Kérdésem, hogy tapasztalataitok alapján működhet-e. Igaz-e az a mondás, hogyha egyszer kialszik a láng, akkor az már úgy is marad? Vagy a hibákból tanulva, kellő odafigyeléssel és kitartással elérhetem, hogy újra belém szeressen?
Én még mindig szeretem, 4 év csodás volt vele, de sokat gondolkodtam azon, hogy miért érdemes érte küzdeni, majd rájöttem, hogy azért mert még egy ilyen lányt nem találnék soha. :)
a kérdés kiirása óta még 1 hónapig küzdöttem érte, mindent megpróbáltam, elvittem vacsorázni, virágokkal leptem meg, saját kezemmel csináltam ajándékot neki, stb. Csillagokat is le akartam hozni az égről, hogy vissza kapjam. de már nem volt olyan mint amilyennek lennie kellett volna, megmaradt a távolságtartás részéről, és minden találkozás után rossz kedvvel mentem haza tőle, idegenként kezelt. Folyamatosan sebzett, de nem akart elengedni, közben már nem volt őszinte velem, ismerkedett másokkal, napokig mellőzött, nem beszéltünk sokat. Aztan egyszer beakartam ezt igy fejezni vele, és utána ő keresett, rendbe akarta hozni, hivott, üzengetett, majd amikor rábolinottam 1-2 nap után kezdödött minden előről, ugyanott kötöttünk ki mindig, igy telt az utolsó 1 hónap. szülei is sajnáltak már, barátnői is. Sokat szenvedtem miatta.
A nyár végéhez közeledve önként szálltam ki ebből, és elkezdtem élni, barátok mellémálltak elmentünk nyaralni, fesztiválokra, balatonra, pestre. A legjobb nyár lett, rájöttem h nem szabad egy lány miatt szomorkodni. új félév kezdődött az egyetemen, bulikban lányokkal ismerkedtem, visszaállt az önbizalmamat. Majd rájöttem h ennek igy kellett lennie, rengeteg barátot szereztem, sokukat meg sem ismertem volna ha még mindig tartana a kapcsolatunk.
Azóta egyszer felhivtam szeptemberben, hogy hogy van, de rideg volt a telefonban, laptopját nyomkodta, nem nagyon figyelt rám ugyhogy nem beszéltünk sokat, majd irt egy hosszu üzenetet, aminek az volt a lényege hogy korai a beszélgetés, ne keressük egymást. Azóta nem beszéltünk, kellett ez a pár hónap hogy rájöjjek dolgokra,de azért van h gondolok rá, de már nem ugy mint eddig, nem szeretnék már tőle semmit, még beszélni se vele. Rájöttem h megváltozott, vagy csak félreismertem, de nem ő volt az igazi. Igy alakult a kapcsolatunk, azóta erősebb lettem lelkileg. Át kellett esni egy ilyenen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!