Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem ragaszkodik?
A baratom ha hivott h talalkozzunk mert szexet akart , volt h nem tudtam menni vagy nem mindig / ertem ra ....
Sajnos az a gyanu tamadt bennem h ha en pont nem erek ra , akkor neki van masik nö , aki kielegiti , erzem h kisebb kihagyas utan az ágyban nem olyan mint egy reg ki nem elegult ferfi, ugy erzem h megoldja massal es tudom h bizhatok a megerzesemben eddig sose csalt ...
Nem is ez a kerdes , hanem h mennyire ragaszkodhat / merem kerdezni szerethet ha ö ennyire flexiblis ebben a kerdesben ....
Igaza van lehet , joga van kielegulni , akkor is ha en pont nem erek ra par napig ?
Kihagytam ket hetet h terjen eszhez , hivogat de egyre kevesbe kezdemenyez talalkat ...
Tippek, mi menthetö meg ?
1. vagyok: NEM, nem jogos, szemét dolog!
te nem a k*rvája vagy, h. bármikor dugható állapotban kéne legyél és nem az a létezésed célja, h. őuraságát kielégítsd.
tedd lapátra még ma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!