Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontom el, mi a hiba?
Minden valaszra kivancsi vagyok, fuggetlen attol hogy negativ vagy pozitiv hisz egy celt szolgal.
En mar nehany eve itt elek ed mondhatni miota megismertem ezt a lanyt szerelmes vagyok bele lassan 3 eve. Nem neveznem magam rondanak de mas vagyok latvanyos hogy en nem vagyok magyar. Mindenkeppen o kell mas szoba se johet.
Mokas uton ismertem meg de nem ez a lenyeg en probalkoztam elhivtam randira etteremtol kezdve moziba felajanlottam fozunk egyutt nekem mindegy csak vele legyek de sose fogadta el. Persze az aprosagot igen mikor irodaban beszelgetett velem hogy iszunk valamit es segit tanulni. Jo lelku lany mindig a kis testvereert megy. Mosolygos aranyos csak mondja o nem all ugy mint en es eleg kellemetlen lenne ez neki de engem nem erdekel hogy all mennyi penzuk van nekem o kell es nem csak annyira hogy meg.... !
Neki sincs senkije es tudom nem veletlen hiaba vesztem vele ossze ugy 3-4 honapja ..azaz nem is vita volt csak letiltottam egy beszelgetes utan csak is azt mondta amit mar ezerszer hallotam es nem szegyel hogy mas vagyok.
Nem beszelek vele de o se szol hozzam.
Igy ritkan futunk ossze ha bejon vasarolni bemegyek az irodaba ne lassam de ha veletlen osszefutunk azon kivul hogy vigyorgok meg koszonok nem tudok mit mondani. Belebambulok es nezem ugy hogy mindenki eszre veszi.
De o neki is kell valamit erezni multkor altam kint cigiztem mikot jott az utcan hatam mogul es koszont de ugy hogy derekamra rakta a kezet es vegig huzta az oldalamon nem allt meg.
Mit csinaljak el is akarom felejteni meg nem is meg csak meg se csokoltam.
25 eves vagyok o 19.
Hát te tiltottad le!
Neked kell most lépni felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!