Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiatal férfiak! (25-30)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal férfiak! (25-30) hordanátok a barátntöktől kapott medált, ami egy széttört szívecske? Azt, aminek a másik fele a barátnőtöknél van. Nem túl férfiatlan?

Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 12:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
szívesen, vagy csak azért hordanátok, mert a barátnőtől van?
2016. júl. 15. 12:05
 2/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
Szerintem a párodat neked kell ismerni. Az enyém még a karórát sem tűri meg magán, nehogy egyéb ékszert, kiegészítőt. Tehát nálunk ilyen ajándék szóba sem jöhet, lehe akármilyen romantikus vagy szimbolikájú.
2016. júl. 15. 12:06
 3/16 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Komolynak kell tűnnöm a munkám során, főleg ha ügyfelekkel találkozom, s nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy akár csak egy pillanat erejéig hülyének nézzenek egy gagyi nyaklánc miatt.
2016. júl. 15. 12:08
 4/16 anonim ***** válasza:
31%
Gyerekes szerintem. Nem attól lesz meg a kettőtök közötti "kapocs" mert egy nyaklánc van a nyakadban. Ennyi évesen gyűrűt szoktak hordani, nem szívecskés nyakláncot.
2016. júl. 15. 12:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen miért ne :) nem egy embert ismerek aki ezt teszi 40 év körül is :) de a munkám során le kellene vennem sajnos mert olyan helyen dolgozom hogy tilos
2016. júl. 15. 12:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Én semmilyen ékszert nem hordok, csak és kizárólag órát. Ha kapnék ilyet, akkor nyilván jól esne meg minden, meg gondolom hordanám is, de csak azért, hogy ne bántsam meg a páromat. Neked kell ismerni, hogy hord-e ékszert. Mondjuk ha hordanék is, akkor is egy kicsit sok lenne nekem. Mert oké, hogy szerelem van, de én azt az igazi szívemmel érzem, nem a medállal ;)
2016. júl. 15. 12:13
 7/16 A kérdező kommentje:
nyakláncot hord, elég hosszú, a vége mindig benn van a pólójában, ingjében, sosem lóg ki. akkor látszik csak az eész, ha nincs rajta póló..
2016. júl. 15. 12:19
 8/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
66%

Ez most OFF:

Én ebbe a korosztályba tartozó NŐként is gyerekesnek tartom, az ilyen ajándékot. Kit tini között ez tök ok, mert esetlenek, nem túl eredetiek, nekik lett kitalálva. Meg a hidak lakatolása ami most menő (és bosszantja a bennem lévő mérnököt), meg a fába karistolás. De 25 fölött már felnőtt érett emberek vannak elvileg, ott már ennél több eredetiséget várna az ember. Valami személyeset, mélyet...

2016. júl. 15. 12:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem rajongok az ilyesmiért, ikább adj valami kis kabalatárgyat, és viszont és azt lehet hordani magadná, asztalra kitenni nem "gáz" és nem is kényelmetlen. Hacsak nem valami vérciki dolog. (rózsaszín kiccica giccesen undorító aránytalan szemekkel vagy ilyesmi stb.). Bár nem tudom ki örülne egy "szomorú bohóc egy vastüdőben" figurának :D
2016. júl. 15. 12:30
 10/16 A kérdező kommentje:
jó figyuzzatok ezt a párom haverja mondta és ő is már lassan a 27et rúgja, szerinte nem férfiatlan, na. :D és ha másmilyen medál lenne? mondjuk egy pergamen amin egy dátum van, vagy hogy szeretlek, vagy ilyesmi? az jobb?:D
2016. júl. 15. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!