Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá ha a párotok meglepne titeket egy új kocsival és egy bundával?
Lehetne itt elménckedni, hogy milyen bunda milyen autó, de értem a szimbolikát.
Összecsomagolnék és eltűnnék, valami nagy disznóságnak kellene ehhez történnie, hogy ilyesmivel állítson be.
Kocsi johet ha olyan amit en szeretek
Bunda fuj azt nem kernem ...
Ha mondjuk 10 éve házasok vagyunk, miért ne? Sanszos, hogy előző héten én vettem neki valamit hasonló árban.
De azt nem szeretem, ha ruhát vesznek, mert nem vagyok Barbie baba. Felöltöztetem magamat. Vezetni meg nem tudok, de gondolom, ha érdekelnének az autók, azt is magamnak vennék.
Szóval nekem magával a meglepetéssel van baj. De vásárolni magamnak szeretek.
Felpofoznám. Eldurrana az agyam,hogy.merészeét bundát vvenni,ezzel is támogatva a.könyörtelen állatkínzókat. Meg is mutatnám neki egy videóval hogyan is mészároéják le ehhez az állatokat.
Ha ennyi inteligencia,együttérzés nincs benne és.nem fogja fel,milyen nagy bűnt követett el,szakítás.
A kocsi vésárlását nem érteném,se neki se nekem nincs jogsink. Ha lenne se kellene autó,mert a fentatásába mindketten belepuszzulnánk. És elsőnek egy lakásra kellene költeni. De ha meglenne a lakás,akkor sincs igényem kocsira. Nem akarom szennyezni a környezetet. Elboldogulunk anélkül is.
Az én családomnak se volz autója és.megvoltunk nélküle
Egy jó könyv, vagy egy túra az erdőben jobban tetszene. :(
(A bundát még kifejezetten utálom is.)
Nem lepne meg ilyenekkel, mert ezekre nincs pénz. És eleve tudja, hogy nincs szükségem egyikre sem.
Nincs jogsim, a bundákkal meg az a gond, hogy ami valóban jó minőségű, annak súlya van, azaz nehéz, kevés helyre lehet felvenni, nem praktikus, ami könnyű, az meg gyenge minőségű, és akármennyibe került, hamar tönkremegy. Egyébként volt jó bundám, eredeti irha még gyerekként meg főiskolás koromban, de mindkettőt kinőttem.
Szóval ha ilyen ajándékot kapnék, azon túl, hogy megkérdezném, mire föl, egyértelmű lenne számomra, hogy a párom nem ismer elég jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!