Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok hozzá ha a párotok meglepne titeket egy új kocsival és egy bundával?

Figyelt kérdés

2016. júl. 13. 16:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Lehetne itt elménckedni, hogy milyen bunda milyen autó, de értem a szimbolikát.

Összecsomagolnék és eltűnnék, valami nagy disznóságnak kellene ehhez történnie, hogy ilyesmivel állítson be.

2016. júl. 13. 17:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék, hogy honnan van ennyi pénze, és hirtelen miért felejti el, hogy utálom a bundát és nincs jogsim. Eladnám mindkettőt.
2016. júl. 13. 17:16
 13/23 anonim ***** válasza:

Kocsi johet ha olyan amit en szeretek

Bunda fuj azt nem kernem ...

2016. júl. 13. 17:31
 14/23 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, honnan van a pénze,ha van logikus magyarázat, akkor azt miért bundát vett, amit nem szeretek és miért nem valami hasznosabba fektette be, aztán megkérdezném, hogy miből fogunk tankolni abba az autóba.. Aztán pedig azt, hogy nem gondolta-e, hogy ekkora anyagi kiadás előtt talán beszélhettünk volna róla. Ez nem egy átlagos ajándék kategória, hanem hatalmas összeg..
2016. júl. 13. 17:40
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk 10 éve házasok vagyunk, miért ne? Sanszos, hogy előző héten én vettem neki valamit hasonló árban.

De azt nem szeretem, ha ruhát vesznek, mert nem vagyok Barbie baba. Felöltöztetem magamat. Vezetni meg nem tudok, de gondolom, ha érdekelnének az autók, azt is magamnak vennék.

Szóval nekem magával a meglepetéssel van baj. De vásárolni magamnak szeretek.

2016. júl. 13. 17:43
 16/23 anonim ***** válasza:
13%

Felpofoznám. Eldurrana az agyam,hogy.merészeét bundát vvenni,ezzel is támogatva a.könyörtelen állatkínzókat. Meg is mutatnám neki egy videóval hogyan is mészároéják le ehhez az állatokat.

Ha ennyi inteligencia,együttérzés nincs benne és.nem fogja fel,milyen nagy bűnt követett el,szakítás.

A kocsi vésárlását nem érteném,se neki se nekem nincs jogsink. Ha lenne se kellene autó,mert a fentatásába mindketten belepuszzulnánk. És elsőnek egy lakásra kellene költeni. De ha meglenne a lakás,akkor sincs igényem kocsira. Nem akarom szennyezni a környezetet. Elboldogulunk anélkül is.

Az én családomnak se volz autója és.megvoltunk nélküle

2016. júl. 13. 18:00
 17/23 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, lehet elméleti műszőrme... istenem.
2016. júl. 13. 18:28
 18/23 anonim ***** válasza:

Egy jó könyv, vagy egy túra az erdőben jobban tetszene. :(

(A bundát még kifejezetten utálom is.)

Nem lepne meg ilyenekkel, mert ezekre nincs pénz. És eleve tudja, hogy nincs szükségem egyikre sem.

2016. júl. 13. 18:49
 19/23 anonim ***** válasza:

Nincs jogsim, a bundákkal meg az a gond, hogy ami valóban jó minőségű, annak súlya van, azaz nehéz, kevés helyre lehet felvenni, nem praktikus, ami könnyű, az meg gyenge minőségű, és akármennyibe került, hamar tönkremegy. Egyébként volt jó bundám, eredeti irha még gyerekként meg főiskolás koromban, de mindkettőt kinőttem.

Szóval ha ilyen ajándékot kapnék, azon túl, hogy megkérdezném, mire föl, egyértelmű lenne számomra, hogy a párom nem ismer elég jól.

2016. júl. 13. 21:36
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. júl. 14. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!