Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha a randira ezzel a kocsival állítana oda a srác?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó, mit szólnátok ha ezzel állítana oda, a randi partner? Mit gondolnátok róla?
2013. szept. 24. 22:51
3/23 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy apuci, vagy anyuci nagyon jól keres...nem tudom, hogy miért hiszik azt a pasik, hogy ez minden nőnek vonzó...pont nem érdekel, hogy milyen kocsija van, felőlem lehet trabant is (barátomnak az van :) )
Vannak a pénznél sokkal de sokkal fontosabb dolgok is, nem is kevés. A pénz csak egy eszköz...
4/23 anonim válasza:
Tavaly volt itt egy ilyen autos mit szolnal hozza csavo.
Hat ha tusko ronda tokfej egy koteg penz se segit rajta hosszutavon - max. ideiglenesen kap par lehuzos fizetos puncit.
Amugy nem az en stilusom ez az auto...
5/23 anonim válasza:
Mi ez Chrysler 300C? A havi fizetésed tankolásra menne el.
6/23 anonim válasza:
én ismerek egy srácot akinek ilyenje volt de cserélgeti mindig 3 havonta a kocsijait. ő sem a jogi kar elvégzéséről volt híres ami a mai napig kint van neki a facebookján. seftel, csal, sikkaszt és jól él.
7/23 anonim válasza:
ez egy Chrysler 300, a 300C elődje. Már amerikában se számit menőnek, itthon sose volt az :D
8/23 A kérdező kommentje:
# 7/7 - El vagy te tévedve kis barátom, ez egy 2008-as 300 C.
2013. szept. 24. 23:02
9/23 anonim válasza:
Nekem egy ilyen 2 tonnás guruló elnöki lakosztály, hátsókerékhajtással, és unalmas króm, metál színekkel sose lesz menő.Előbb lenne trabantom,az is izgalmasabb :D
10/23 anonim válasza:
Nem akarok olyan embert ismerni, akiből egy autó látványa bármilyen érzelmet is kivált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!