Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha a randira ezzel a kocsival állítana oda a srác?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó, mit szólnátok ha ezzel állítana oda, a randi partner? Mit gondolnátok róla?
2013. szept. 24. 22:51
11/23 anonim válasza:
10: Akkor ismerkedj búzákkal,vagy focistákkal, őket nem érdekli semmilyen technikai dolog,csak hogy jól nézzen ki, szóval felszínesek. :) Ugye milyen jó? :D
12/23 anonim válasza:
persze, én vagyok a hülye.. ja, nem, várjál:
Ha ez 2008-as, akkor én Miki egér (első lámpát nézd)
13/23 anonim válasza:
Az, hogy vajon temetésre megyünk e... Nem igazán érdekelne, de sok lánynak biztos nedvesedik tőle a bugyija.
14/23 A kérdező kommentje:
# 12/13 - Igen, ez amit linkeltem ez 2008-as. De még mielőtt jobban beégeted magad, nézd már meg, hogy mit linkeltél.. az egy 2011-es.. te, okostojás.
2013. szept. 24. 23:31
15/23 anonim válasza:
még mindig te égeted magad.. kicsit lejjebb kéne görgetni, és ott találod az összes eddigi generációt.
Wikipedian mindig az aktuális modellgenerációt mutatják főoldalon. Amit te linkeltél, az a 2003-2005-ös széria..
na de én itt befejeztem. Hülyékkel nem vitatkozom.
16/23 A kérdező kommentje:
Elnézést, az én k-rva a-nyámat. Nyílván hazudnak a hasznaltauto.hu-n. Menj inkább aludni.
2013. szept. 24. 23:36
17/23 anonim válasza:
Engem nem érdekel az ilyesmi, csak a srác lenne a fontos.
18/23 anonim válasza:
hát nem ez lenne rá az első példa...
19/23 anonim válasza:
Nem ez számít, az viszont baj, ha azt hiszi, hogy igen
20/23 anonim válasza:
3. vagyok a kerdezo mar a kommentek alapjan kilotte magat :) sokba fog neked kerulni hogy egy lany is megturjon: hajcsi, szoli, Bali - es nem a Balatont becezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!