Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha egy idegen srác meghívna titeket a születésnapjára facen?
Figyelt kérdés
Hívtam 40 embert kb. s úgy láttam ebből csak 8 lány, ezért meghívtam 20 idegen csajt, mi a véleményetek, TE elmennél? Jó nyitásnak?
18. születésnapomról van szó :P
2013. aug. 28. 23:09
2/9 anonim válasza:
nem
ilyen bulin erőszakolták meg azt a lányt is a múltkor
3/9 A kérdező kommentje:
én nem olyan szar bulit akarok csinálni, csak civilizáltat s olyan embereket is hívtam :)
2013. aug. 28. 23:13
4/9 anonim válasza:
"ilyen bulin erőszakolták meg azt a lányt is a múltkor"
Senki nem erőszakolta meg. A lány részegen lesz*pta az egyik srácot, majd belement a dologba. Persze másnap mindenki ler*bancozta, ő pedig elment a rendőrségre, és feljelentést tett.
5/9 A kérdező kommentje:
nem tudom miről beszéltek, nem akarok senkit megerőszekolni csak azért h egyenlő legyen a férfi-nő arány hívnék néhány ismeretlent :)
2013. aug. 28. 23:22
7/9 anonim válasza:
Megköszönném a meghívást, és visszautasítanám.
8/9 anonim válasza:
#4-es: A legutóbbi Eminem koncertről beszélsz?
9/9 anonim válasza:
Nem mennék el egy idegen bulijára semmi esetre sem.Nekem ő egy
senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!