Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt pasi, boldogtalan. Akar tőlem szerintetek valamit?
adott egy pasi, párkapcsolatban él, mi munka kapcsán ismerkedtünk meg, amolyan barátságféle kezd kialakulni köztünk.
illetve vegyült ebbe férfi-nő szimpátia is, de sosem történt köztünk az égvilágon semmi.
ő még 2 hónappal ezelőtt is érdeklődő volt a dolgaim iránt, sokat beszélgettünk, elmondta, hogy nem jó a kapcsolatuk otthon, és hogy vágyik a szerelemre.
én nem mentem bele semmilyen játékba, és ő sem kezdett ki velem.
de azért szóba került, h. kinek mit jelent a szerelem, a párkapcsolat, és én mondtam, hogy most egyedül vagyok, és élvezem ezt a szabadságot,míg ő mondta, h. számára a szerelem nagyon meghatározó, és ezt keresi, az igaz szerelmet, nagyon vágyik rá.
de mióta én mondtam, hogy élvezem a szingliséget, valami megváltozott nála velem kapcsolatban, hol reagál a mondanivalómra, hol nem, kicsit távolságtartóbb lett, és kevésbé lelkes.
mit tegyek?
vajon csak fel akart szedni, és azért mutatott érdeklődést irántam, és hogy nem ért célt, feladta?
vagy talált valaki mást?
az én tartózkodásom egyik nagy oka, hogy ő kapcsolatban él, és engem zavart, hogy úgy beszél arról, hogx szerelem meg szexhiánya van, hogy ott a barátnője.
most én nem fogok rámozdulni ilyen pasira, és ő is csak utalgatott, nem volt egyértelmű, hogy mit akar tőlem.
mi a véleményetek?
szeretném újra hangsúlyozni, hogy NEM mondta, hogy velem akarja a romantikát/szexet.
azt mondta: valakivel.
nem kezdett ki velem, nem nyomult!
a szövegértelmezéssel sok embernek van itt baja!
Persze hogy akar tőled valamit, szexet.
Most komolyan, miért foglalkozol olyan pasival, akinek barátnője van, és finoman tapogatózik kifelé? Tök mindegy, hogy nem mondta ki nyíltan, sőt, így ha tálalni próbálnál a nőjének, nem lenne semmi a kezedben, ő kicsit meghúzza magát, aztán keresgél tovább. Nem hülye a tag, de tartása, az nincs.
Normális, tisztességes, felnőtt ember, ha nem jó a kapcsolata, akkor vagy megoldja a problémát, vagy szakít, nem pedig mást kezd el fűzni, hogy ő szerelemre meg szexre vágyik.
Borzalmasan buta és naiv vagy.
Most komolyan, miért foglalkozol olyan pasival, akinek barátnője van, és finoman tapogatózik kifelé?
1. én nem kezdtem ki vele, nem adtam alá a lovat!
Borzalmasan buta és naiv vagy.
2. a személyeskedéssel le lehet állni! nem ismersz, ne oktass ki és ne alázz meg, vagy jelzem a moderátoroknak.
1. én nem kezdtem ki vele, nem adtam alá a lovat!
-Ezt senki nem állította, de FOGLALKOZOL vele, hiszen ide is kiírtál egy kérdést, hogy jajj, vajon mit akarhat tőled :)
2. a személyeskedéssel le lehet állni! nem ismersz, ne oktass ki és ne alázz meg, vagy jelzem a moderátoroknak.
-Nem ismerlek, de az írásodból elég egyértelműen lejött, többek közt ebből a válaszodból is. Sokan írták ugyanazt, te mégis a pasit véded, és magadat húzod ki a felelősség alól, ahelyett, hogy felnőtt módjára elismernéd, hogy hibáztál, és lapoznál végre.
... ahelyett, hogy felnőtt módjára elismernéd, hogy hibáztál, és lapoznál végre.
én biztosan NEM hibáztam! nem kezdtem ki vele, nem bátorítottam, tiszta a lelkiismeretem.
tégy meg egy szívességet: ne irkálj többet, láthatóan nem tudod értelmezni,amit leírtam, és feleslegesen vádaskodsz.
Akkor leírom azt, amit hallani akarsz.
Nyugodtan bátorítsd kicsit, kacérkodj, hogy fenntartsd az érdeklődését. Lassan magadba bolondítod, egy-két női praktikát bevetve.
El fogja hagyni érted a nőjét, és onnantól nyugodt lélekkel lefekhetsz vele, mert nem csalta meg veled a nőjét.
Ha erre képes érted, akkor annyira szerelmes, hogy neked már nem kell aggódni, téged sose fog megcsalni.
Sőt az is biztos, hogy csak nálad próbálkozik, még rajtad kívül senki ennyire nem keltette fel az érdeklődését, hogy mindent el is dobjon érte.
Hajrá csajszi, itt a meleg, villants egy kis husit, és hamar mindent elhajít érted!
Nos, először is: véleményeket kértél, én is azt fogok adni, ah az előttem szólók is...
Te kijelentetted h élvezed a szingliséged okozta szabadságodat. Ő kijelentette h boldogtalan a kapcsolatában, és keresi a szerelmet...
A képlet sztem egyszerű szimpatikus vagy/voltál neki, de ha belemenne veled bármibe is, azt nem akarná a barátság keretei között tartani, te pedig kijelentetted h nem vágysz kapcsolatra.. így hova és minek próbálkozzon??
Tudod ilyen tekintetben a tapasztalataim alapján két pasi létezik, akit vh mi nők mindig elítélünk... az egyik aki már a második mondatában kijelenti h d..gni akar (nézzük a pozitív oldalát: legalább őszinte)... a másik aki meg még akkor sem hajlandó egyenesen megmondani h mit is akar ha meztelenül állsz elé.. az "áldozatod" inkább a második csoportba tartozik. Mert te nem értetted, vagy nem akartad érteni az ő virágnyelvét, de ő értette a te kijelentésed.
köszi annak, aki normálisan válaszolt.
én örültem, h. lehet még egy fiú barátom (több is van, és működik), fél év után hozta fel ezt a dolgot, addig tök semlegesen beszélgettünk, semmi nyomulás.
nekem csak az esik rosszul, h. ezek szerint én, mint ember mégsem érdeklem őt, csak mint nő, és hogy nem kaphat meg, már emberként is tojik rám.
nekem vannak elveim, természetes, h. nem bátorítok valakit, aki kapcsolatban van, másrészt mivel hónapokig nem volt téma a szex, szerelem köztünk, ezért én tökre beleéltem magam a barátságba.
Mért kell így letámadni a kérdezőt?
Szerintem tudod mit kell tenned kedves kérdező.
Csak saját példámból kiindulva, képes voltam elválni(nemhogy csak egy sima párkapcsolatból kilépni amire sokan sem képesek), mert gondoltam úgy a tiszta/fer mindenkivel szemben.
Másrészről meg mit akanék egy olyan nőtől aki összejön egy házas férfival? Megtudtam válaszolni magamnak : semmit!
Szóval ha nem képes szakítani mert szar a kapcsolata akkor elbújhat!
Téged nem sikerült behülyítenie, lehet másnál sikerrel jár majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!