Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy monogám férfi?
Azt hiszem ilyen vagyok. Azt nem fogadom meg senkinek, hogy sose fogok megnézni egy szép nőt, diszkréten, ha nem a párommal vagyok. De azt igen, hogy attól még sose fogok máshoz érni a partnerem kívül. Én ezt lelkiismeretesen be tudom vállalni, mert tudom magamról, hogy ha valakivel együtt vagyok, én olyan típus vagyok, hogy csak ő kell. Biztos van ezzel más is így. Az meg, hogy megnézek valakit esetleg szerintem nem akkora bűn.
Mindenesetre elmondom, hogy engem is csaltak már meg, vertek már át, és mégsem akarok én máshogy viselkedni a többi nővel. Az a pár konkrét ember hibája volt, attól még remélem van sok más nő is aki hasonlóan gondolkozik mint én, és a bizalom és hűség a legfontosabbak. Én is mondhatnám, hogy fú mennyi hazug meg álszent nővel találkoztam, akkor biztos mindegyik ilyen, hát én se veszem őket komolyan innentől. Egyrészt magamat csapnám be, meg el is venném magamtól az esélyt, hogy akkor legyen majd egy olyan kapcsolatom amiben tényleg mindketten ugyanazt akarjuk. Szóval ne aggódj. Legyen akár 100 csalódásod inkább és csak 1 siker, de azért megéri majd és örülni fogsz, hogy mégse változtál meg.
Egyébként szerintem azért ki lehet szűrni az embereket :) Általában meg lehet érezni ha valaki ilyen típus, és egyszerűen hallgatni kell a belső megérzésre, hogy akkor ezt inkább ne erőltessük. A szexet is lehet kicsit váratni, nem kell rögtön egy kezdő párkapcsolatban lefeküdni, valószínűleg egy komolytalan ember nem fog várni hónapokat. Azért sok sikert :)
Mint mondtam, nem kerülgetni kell a kását, hanem az elején odaállni és elmondani, mi hány méter. Sokan keresik kapcsolaton belül a kiskapukat ha épp nem olyan izgalmas vagy már unják magukat. Akkor van az, hogy próbálkozik, meddig mehet el, keresgél, esetleg megcsal.
Ez a módszer sem garantálja azt, hogy nem fognak átverni, de azt sokkal nehezebben hülyítik aki egyenes, és nyílt lapokkal éles haátrokkal játszik, mert tudjátok hányadán álltok. És azt észre lehet venni, ha párod mismássol, tehát nem ugyanolyan egyenesen és nyíltan áll ő is hozz, kényelmetlen neki, akkor tudod, hogy elvágtad a kiskapuját kényleteln lesz majd felvállalni a cselekedetét.
Az ember ha párkapcsolatban van, akkor kapja a pofonokat az élettől nem kell a felesleges feszkó még a tulajdon párodtól is. A párod meg úgy fogod megismerni, vagy felismerni, hogy nem kell taktikázni vele, nem kell fondorlatoskodni, nem érzed rosszul magad ha necces kérdést is kell feltenned, bármiben partner, bármit meg tudsz vele beszélni, és nincs ott az érzés, hogy ez-meg-az van a háttérben. Hidd el, meg fogod érezni ha gebasz van, lehet nem olyan lesz mint a felvillanó égő a fejedben, de a háttérben érzed, ha susmusol és akkor tudod hogy nem ő az embered.
De ehhez neked is olyannak kell lenned aki nem kerüli el a nehéz helyzeteket hanem bátran szembenézel vele. Ha ő is érzi, hogy nem ciki, hogy szóljon neked erről akkor már megadtad az esélyt annak, hogy ez működjön.
Köszönöm Noblesse Oblige! :)
Te egy igazán határozott Nő vagy. Példát veszek rólad és lazábbra fogom. Majd még meglátjuk mi lesz a jövőben, de most egyelőre sajnos nem tudom azt mondani, hogy tudok bizalommal kezdeni egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!