Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » FÉRFIAK nektek mi kell ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK nektek mi kell ahhoz, hogy ne unjátok meg a barátnőtöket és kitartson a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Elmondanátok kérlek mi az ami idegesít benneteket a barátnőtökben? Mi az ami miatt képesek lennétek otthagyni vagy megunni. Zavar titeket ha szeretetigényes, sokat akar írogatni?

2016. júl. 10. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
7-es, és most tagadd le, hogy te nem is vagy nőgyűlölő és nem használnád tárgyként a barátnődet! :)
2016. júl. 10. 14:15
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Ha írogatni akar és nem találja fel magát, nincs semmi hobbija az nagyon kiábrándító. Olvasson el egy könyvet, tanuljon meg főzni, nézzen filmet, játsszon a háziállatokkal, dolgozzon, tanuljon, valamit kezdjen magával. Én is ezt csinálom és egy bizonyos fok után már idegesítő a rinyálás, hogy még mindig nem írtál vissza még mindig még mindig. Fel se tűnik neki hogy dolgozom...

A volt barátnőm szerencsére megértette és amikor volt időm felhívtam munka közben is, de nem a k...b.szott csetelés. Engem ez az állandó csetelés kiborít. Rengeteg idő, lefoglalja mindkét kezem és alig van benne információ. Szóban sokkal hatékonyabbak vagyunk, személyesen meg ugye mégjobb.

Szóval ez az egyik, a másik meg a hiszti, az értetlen ovis viselkedés. Vannak dolgok az életben amiket el kell fogadni és nem mi irányítjuk. Ilyen az, ha dolgozni kell menni, ha túlórában ragadok, ha éhes vagyok, fáradt vagyok, ha havonta 1x szeretném a barátaimat is látni és hasonlók. Szerintem ezek nem olyan nagy dolgok. Szerencsére a nők 90%-a túlszárnyalja ezt a szintet de van pár nagyon durva eset.

2016. júl. 10. 14:17
 13/15 anonim válasza:
szerintem ha mind 2 fel odaado akkor mukodik minden kell tudni hol a hatar megkell tudni bocsjtani ahozz hogy minden okkes legyen nem mindegy hogy valakivel azert jarunk mert bejon meg joo nez ki meg van penze meg stb mert ezek egy darabig mukodnek max par honap par ev es utana eszreveszed hogy fuhh ez nem is ragaszkodik hozzam nem olel atal nem ir egy sms mint reg stb ezt hivjak fellangolasnak az igazi szerelem az ha orulsz ha vele vagy meg akkor is nevetel mikor tudod h baromsagot csinal na jo ez nem minden ettelmeben igaz de elfogadod a rossz tulajdonsagait is de ezek a mai vilagban ritka mint a feher hollo ez van de egyszer mindenkinekeljon az igazi! minenki sajat maga tapasztalatabol jon ra... es utan megtanulja hogy kit erdemes becsulni es szeretni en nem tagadom ferfiak kozt is van botzaszto mert sokszor ugy beszel egy fiu a lannyal ahogy nem kene de ez van..
2016. júl. 11. 13:49
 14/15 anonim válasza:
par szoval a kerdesedre a ha nem szeret tok mindegy hogy viselkedel mert nem fog megszeretni max fihaszna es otthagy mindenki erdemel egy eselyt de ha ugynugy viselkedik semmi ertelme az egesznek
2016. júl. 11. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt ne tőlünk kérdezd, hanem a barátodat.
2016. júl. 26. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!