Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK nektek mi kell ahhoz, hogy ne unjátok meg a barátnőtöket és kitartson a kapcsolatotok?
Ha írogatni akar és nem találja fel magát, nincs semmi hobbija az nagyon kiábrándító. Olvasson el egy könyvet, tanuljon meg főzni, nézzen filmet, játsszon a háziállatokkal, dolgozzon, tanuljon, valamit kezdjen magával. Én is ezt csinálom és egy bizonyos fok után már idegesítő a rinyálás, hogy még mindig nem írtál vissza még mindig még mindig. Fel se tűnik neki hogy dolgozom...
A volt barátnőm szerencsére megértette és amikor volt időm felhívtam munka közben is, de nem a k...b.szott csetelés. Engem ez az állandó csetelés kiborít. Rengeteg idő, lefoglalja mindkét kezem és alig van benne információ. Szóban sokkal hatékonyabbak vagyunk, személyesen meg ugye mégjobb.
Szóval ez az egyik, a másik meg a hiszti, az értetlen ovis viselkedés. Vannak dolgok az életben amiket el kell fogadni és nem mi irányítjuk. Ilyen az, ha dolgozni kell menni, ha túlórában ragadok, ha éhes vagyok, fáradt vagyok, ha havonta 1x szeretném a barátaimat is látni és hasonlók. Szerintem ezek nem olyan nagy dolgok. Szerencsére a nők 90%-a túlszárnyalja ezt a szintet de van pár nagyon durva eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!