Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon miért gondolja így?
Van egy sràc,4 èvvel idősebb nàlam ès 2 hónapja ismerem.Màr talàlkoztunk rengetegszer ès màr egyszer ott is aludtam nàla..Nagyon jól kijöttünk egymàssal ő is megmondta hogy nagyon szeret velem lenni tènyleg nagyon örül hogy megismert stb.
Erre màra megbeszèltünk egy talàlkozót amit lemondott azzal az indokkal hogy: szerinte fejezzük be ezt a dolgot mert hogy különböző emberek vagyunk,de nem velem van a baj..Meg hogy szerinte màr eleget "szórakozott velem"
Èn most teljesen össze vagyok zavarodva.Azt mondja majd megbeszèljük.
De nem èrtem..akkor mièrt mondta ès tette azokat a dolgokat amiket ès mi vàltozott meg benne egyik napról a màsikra?
Teljesen magamba zuhantam ugyanis èn többet èrzek irànta.
19/L
azaz ott alvás mostanság volt és volt szex is? vagy mi volt pontosan? találkozó után milyen volt?
lehet talált "jobbat", vagy bekavart valaki...
23F
Igen.
3 hete volt körülbelül.
Nem tudom..Csak ha be is kavar valaki akkor mièrt nem lehet elmondani
vagy talált mást, vagy csak le akart pattintani és vadászni másra...
jobb ez így neked szerintem...minthogy megdugjon még X-szer és utána mondja, hogy "fejezzük be ezt a dolgot mert hogy különböző emberek vagyunk,de nem veled van a baj"
23F
Lehet hogy igazad van:)
Csak nehez most
De koszonom a valaszaidat!
Hát csalódtál, ilyenkor mindig nehéz :) de lesz jobb hidd el! tegyél a boldogságodért :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!