Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a párom öccse, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Júliusba leszunk fel evesek a parommal es pár hete idekoltozott a parom occse es azota mindig talalkozunk es valami mintha tetszene vagy nem is tudom,vonzalmat nem érzek iránta csak valami mintha lenne de az ő részéről is érzem ezt. Mit tegyek? Azt sem tudom igazabol hogy mi ez2016. júl. 5. 14:11
11/15 anonim válasza:
Mi vagyunk idióták?Olvasd el a kérdésed és rájössz hogy akkor te is az vagy.
1.Cummantsd le az öcsikét és kész.
2.Ne csinálj semmit.
3.Rakd talonba.
4.Csináld 3-asban.
5.Ne golndolj bele többet mint amit látsz.
6.Gondolj arra ahogy a párod tele élvezi anyád szájá vagy a pi náját és rájössz hogy milyen sz ar érzés...
Remélem segítettem.Balhere...
12/15 anonim válasza:
Férjes asszony vagyok én
Csalfa ködben járok én
Úgy jár a s*ggem a rózsaszín ködben
Hátha meglát a párom öccse
Jár az agyam szanaszét össze
Talán kissebb a párom pö*se
13/15 anonim válasza:
Komolyan méghogy a gyk-s pasik hülyék az itteni feminácik szerint meg nem tudnak udvarolni?Pedig tök klassz verseket rittyentenek össze.
:D
15/15 anonim válasza:
Ha nem akartal semmit csinalni vele akkor megis mi a fenet kerdeztel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!