Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti tudnátok valakinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudnátok valakinek a szeretője lenni egy életen át, ha nagyon szerelmesetek vagytok, de a másik nem vállalhatja fel a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés

A másik fél nem házas, hanem özvegy, nincsen harmadik fél, ez biztos, és ő is szeret titeket, de nem teheti meg, hogy felvállaljon, különben botrány lenne belőle.

Mielőtt még valaki azt írná, hogy milyen kis naív vagyok, hogy elhiszem, hogy nincs más...

1. A kérdés csak elméleti, nem vagyok szereplője

2. Mivel elméleti, ezért tegyük fel, hogy biztosan tudod, hogy a szerelmednek rajtad kívül nincs senkije, és ő is szeret, nem csak kihasznál.

2016. jún. 27. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy miért nem teheti meg, hogy felvállaljon.
2016. jún. 27. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán, egy fantasy világban, ha én lennék a hercegkisasszony, és a lovászfiúba lennék szerelmes, vagy épp én lennék a cselédlány, akit a herceg őszintén szeret.

A valóságban egyértelműen nem.

2016. jún. 27. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Vagy az egyik fél elhagyta a pàrjàt a kiszemeltért aki eggyütt él a nővérével aki az alibije hogy az elhagyott férj ne csapja agyon az exét meg a kiszemeltet..

Nem nem lennék szerető.a hazugsàgra épitett dolgoknak ugysincs jövöje

2016. jún. 27. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:

esélytelen!

23F

2016. jún. 27. 13:42
 15/16 Titusztitusz ***** válasza:
Hosszútávon valszeg nem tudnék...Legfeljebb csak abban az esetben talán, ha az illető KINYÍLVÁNÍTANÁ EGYÉRTELMÜEN, hogy Ő AZ ÉN SZERETŐM, és nem pedig fordítva...Azaz egy olyan kapcsolatot fenn tudnék esetleg tartani, ahol az illető hölgynek ÉN LENNÉK AZ EGYETLEN az életében, de nekem viszont lenne több hölgy is az életemben, vagy ha mégse, akkor a LEHETŐSÉG mindig nyitva állna egy ilyen eshetőségre is...Ez nálam olyan elvi dolog lenne...(Persze amit leírtam az előbb, az csak tisztán elméleti fejtegetés, ugyanis jó házasságban élek, és nincs igényem szeretőre...)
2016. jún. 27. 13:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem.

Az nem lenne kapcsolat, márpedig egy nemkapcsolatért nem cserélnék fel semmilyen lehetséges kapcsolatot.

Magyarul: nincs az a királykisasszony, akinek a szeretője lennék, ha akad egy hétköznapi nő, akivel összeházasodhatok.

2016. jún. 29. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!