Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen dolog tőle?
mit gondolnátok egy olyan pasiról, aki nektek (egy másik nőnek) bizalmasan panaszkodik a párjáról, hogy az ilyen meg olyan (elviselhetetlen, féltékeny, sok energiáját lecsapolja, nem bírja elviselni)...
ez a párjával szemben nem olyan árulásféle, hogy kiadja a dolgaikat, és a háta mögött kibeszéli? de mégsem szakít vele a pasi, inkább finoman mondd szépeket a másik nőnek. (nem kezd ki vele, de érezteti a szavaival, hogy bejön neki.)
mit reagáljon erre ez a nő?
1. Elküldeném a jó büdös fenébe, panaszkodjon másnak a kis energiavámpír.
2. Csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy ha nem szakít, akkor meg ne panaszkodjon. Sz..r a kapcsolata? Beszélt már erről a párjával, vagy ehhez is túl gyáva?
1. nem energiavámpír, nem úgy kell elképzelni, h. lelki kukának használ, zárkózott, keveset beszél, nem terhel naponta ezzel, eddig kb. 3 alkalommal mondta félév alatt.
2. a párjával nem mennek jól a dolgai, a nő domináns alkat, az van, amit ő akar, nem tud vele erről beszélni, de jár pszichológushoz.
Nem tartozik másra, beszéljék meg otthon, ez így nem fair. Ha még célozgat is, akkor gyanús lenne, hogy ő már mással is kikezdett korábban, és akkor is így indított.
Az lenne a visszataszító, hogy ilyen módszerrel akar felszedni, és nem elrendezi a dolgait, hanem kalandot keres.
"a nő domináns alkat, az van, amit ő akar, nem tud vele erről beszélni, de jár pszichológushoz."
A pasi meg egy puhap..cs papucs. Az ilyet nem sajnálom, megérdemli amit kap, ha arra képtelen, hogy otthagyja azt, aki szinte csak terrorizálni tudja, de szeretni meg nem.
De a pasit se kell félteni nyugi. Gyáva kisnyuszi, aki képtelen a sarkára állni. Sőt még élvezi is, hogy őt elnyomják. Különben már rég otthagyta volna a csajt.
ui.: és te egy ilyen pasival jönnél össze?
Gratulálok neked!
"és te egy ilyen pasival jönnél össze?"
mondtam én ilyet? vannak kétségeim, azért kérdezek, ne menjen ez át személyeskedésbe, így sem könnyű.
Egy kicsit más oldalról közelíteném meg a dolgot.
Amikor az exemmel összejöttem, nagyon sokáig szidta nekem az előző barátnőjét, panaszkodott, hogy milyen szemét volt vele, stb. Egy idő után már zavarni kezdett a dolog. Utólag viszont úgy látom, hogy nem az volt a lényeg, hogy nem érezte, hogy egy induló párkapcsolatban nem az exről kéne beszélgetni, hanem kettőnkről... ennél komolyabb gond volt, hogy a SAJÁT hibáit nem látta, nem érzékelte, mindig mindenért az ex volt a hibás.
Aztán eltelt némi idő, és hirtelen azon kaptam magam, hogy rólam panaszkodik ugyanúgy - mégpedig a nekem sokat szidott exnek. És bár tény, hogy voltak problémáink, én nem gondoltam úgy, hogy egyes egyedül én lennék ezekért a hibás. A saját oldalamon próbáltam is változtatni, de az exem SEMMIT nem tett, ő úgy gondolta, hogy vele semmi gond nincs, nekem kell csak változnom annak érdekében, hogy Ő jól érezze magát a kapcsolatban.
Szétmentünk, és csodák csodája, nekem utána harmonikus párkapcsolatom lett, neki meg egy újabb problémás... közös ismerősöktől hallottam, hogy most a jelenlegi párjára panaszkodik, sajnáltatja magát, hogy ő mindig problémás nőket fog ki...
A fentiek miatt én SOHA nem kezdenék olyannal, aki csak a másikat hibáztatja a problémákért. Adott esetben például szívesen megkérdezném az úriembert, hogy ha ennyire gáz a társa, akkor miért választotta? Ennyire nincs ön- és emberismerete? Talán akkor magán kezdje a változást és ezeket a területeket fejlessze... És ha ennyire rosszul érzi magát a kapcsolatban, miért nem lép ki? Szeret szenvedni? És ő ugyan mit tett azért, hogy a kapcsolat jobb legyen, mert ez ugye mindig két emberen múlik? Mit tanult belőle? Mi az, amit a következő kapcsolatában másképp csinálna?
Amikor a jelenlegi párommal összejöttem, épp az volt benne a szimpatikus, hogy a korábbi kapcsolatait nem egyoldalúan mutatta be, hanem tisztában volt azzal, hogy ő is hibás volt benne, hogy tönkrementek, tanult belőle, törekedett arra, hogy fejlődjön. (Ahogy én is.) Így aztán egymással már nagyon jól tudjuk működtetni a kapcsolatot, minden problémát meg tudunk beszélni, csírájában kezeljük, nincs veszekedés, vádaskodás, játszmázás, egymásra mutogatás. De ehhez KÉT EMBER kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!