Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez milyen dolog tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen dolog tőle?

Figyelt kérdés

mit gondolnátok egy olyan pasiról, aki nektek (egy másik nőnek) bizalmasan panaszkodik a párjáról, hogy az ilyen meg olyan (elviselhetetlen, féltékeny, sok energiáját lecsapolja, nem bírja elviselni)...

ez a párjával szemben nem olyan árulásféle, hogy kiadja a dolgaikat, és a háta mögött kibeszéli? de mégsem szakít vele a pasi, inkább finoman mondd szépeket a másik nőnek. (nem kezd ki vele, de érezteti a szavaival, hogy bejön neki.)

mit reagáljon erre ez a nő?

2016. jún. 26. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1. Elküldeném a jó büdös fenébe, panaszkodjon másnak a kis energiavámpír.

2. Csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy ha nem szakít, akkor meg ne panaszkodjon. Sz..r a kapcsolata? Beszélt már erről a párjával, vagy ehhez is túl gyáva?

2016. jún. 26. 16:07
 2/11 A kérdező kommentje:

1. nem energiavámpír, nem úgy kell elképzelni, h. lelki kukának használ, zárkózott, keveset beszél, nem terhel naponta ezzel, eddig kb. 3 alkalommal mondta félév alatt.

2. a párjával nem mennek jól a dolgai, a nő domináns alkat, az van, amit ő akar, nem tud vele erről beszélni, de jár pszichológushoz.

2016. jún. 26. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem tartozik másra, beszéljék meg otthon, ez így nem fair. Ha még célozgat is, akkor gyanús lenne, hogy ő már mással is kikezdett korábban, és akkor is így indított.

Az lenne a visszataszító, hogy ilyen módszerrel akar felszedni, és nem elrendezi a dolgait, hanem kalandot keres.

2016. jún. 26. 16:11
 4/11 A kérdező kommentje:
azt mondta, úgy érzi, van vesztenivalója velem kapcsolatban, nem akar elveszíteni.
2016. jún. 26. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:

"a nő domináns alkat, az van, amit ő akar, nem tud vele erről beszélni, de jár pszichológushoz."

A pasi meg egy puhap..cs papucs. Az ilyet nem sajnálom, megérdemli amit kap, ha arra képtelen, hogy otthagyja azt, aki szinte csak terrorizálni tudja, de szeretni meg nem.

De a pasit se kell félteni nyugi. Gyáva kisnyuszi, aki képtelen a sarkára állni. Sőt még élvezi is, hogy őt elnyomják. Különben már rég otthagyta volna a csajt.

2016. jún. 26. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:

ui.: és te egy ilyen pasival jönnél össze?

Gratulálok neked!

2016. jún. 26. 16:28
 7/11 A kérdező kommentje:

"és te egy ilyen pasival jönnél össze?"

mondtam én ilyet? vannak kétségeim, azért kérdezek, ne menjen ez át személyeskedésbe, így sem könnyű.

2016. jún. 26. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Jó, bocsi, nem akartam személyeskedni. Viszont szerintem annyira egyértelmű az egész dolog, hogy még gondolkodnod se kéne rajta.
2016. jún. 26. 16:34
 9/11 A kérdező kommentje:
szakítsam meg vele a kapcsolatot, többet ne álljak szóba vele, és nyomjam el az érzéseimet, ha esetleg érzek?
2016. jún. 26. 16:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy kicsit más oldalról közelíteném meg a dolgot.

Amikor az exemmel összejöttem, nagyon sokáig szidta nekem az előző barátnőjét, panaszkodott, hogy milyen szemét volt vele, stb. Egy idő után már zavarni kezdett a dolog. Utólag viszont úgy látom, hogy nem az volt a lényeg, hogy nem érezte, hogy egy induló párkapcsolatban nem az exről kéne beszélgetni, hanem kettőnkről... ennél komolyabb gond volt, hogy a SAJÁT hibáit nem látta, nem érzékelte, mindig mindenért az ex volt a hibás.

Aztán eltelt némi idő, és hirtelen azon kaptam magam, hogy rólam panaszkodik ugyanúgy - mégpedig a nekem sokat szidott exnek. És bár tény, hogy voltak problémáink, én nem gondoltam úgy, hogy egyes egyedül én lennék ezekért a hibás. A saját oldalamon próbáltam is változtatni, de az exem SEMMIT nem tett, ő úgy gondolta, hogy vele semmi gond nincs, nekem kell csak változnom annak érdekében, hogy Ő jól érezze magát a kapcsolatban.

Szétmentünk, és csodák csodája, nekem utána harmonikus párkapcsolatom lett, neki meg egy újabb problémás... közös ismerősöktől hallottam, hogy most a jelenlegi párjára panaszkodik, sajnáltatja magát, hogy ő mindig problémás nőket fog ki...

A fentiek miatt én SOHA nem kezdenék olyannal, aki csak a másikat hibáztatja a problémákért. Adott esetben például szívesen megkérdezném az úriembert, hogy ha ennyire gáz a társa, akkor miért választotta? Ennyire nincs ön- és emberismerete? Talán akkor magán kezdje a változást és ezeket a területeket fejlessze... És ha ennyire rosszul érzi magát a kapcsolatban, miért nem lép ki? Szeret szenvedni? És ő ugyan mit tett azért, hogy a kapcsolat jobb legyen, mert ez ugye mindig két emberen múlik? Mit tanult belőle? Mi az, amit a következő kapcsolatában másképp csinálna?

Amikor a jelenlegi párommal összejöttem, épp az volt benne a szimpatikus, hogy a korábbi kapcsolatait nem egyoldalúan mutatta be, hanem tisztában volt azzal, hogy ő is hibás volt benne, hogy tönkrementek, tanult belőle, törekedett arra, hogy fejlődjön. (Ahogy én is.) Így aztán egymással már nagyon jól tudjuk működtetni a kapcsolatot, minden problémát meg tudunk beszélni, csírájában kezeljük, nincs veszekedés, vádaskodás, játszmázás, egymásra mutogatás. De ehhez KÉT EMBER kell.

2016. jún. 26. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!