Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roaszfiú és jókislány típusú emberek között kialakulhat komoly dolog?
Egy igazán népszerű pasi és egy szürke lány között kialakulhat valami?
A pasi határozott, külsőre megnyerő, akaratos, ápolt de extrém külső.
A lány meg egy igazi szürke kisegér minden értrlemben.
Az ilyen lányokkal csak azért foglalkoznak, hogy eggyel több legyen akit megkaptak? Mert ugye közös dolgaik nem nagyon vannak, sőt szinte mindenben különböznek. Kivéve a kölcsönös szimpátia.
19 és 18 évesek
Jó kérdés, én is ilyen helyzetben vagyok. :D
Nagyon jól kijövünk a sráccal, nagyon sok mindenben hasonlítunk, hasonló az ízlésünk is. Megy a csipkelődés rendesen, a kétértelmű megjegyzések, stb. nagyon jókat nevetünk együtt. /kollégák vagyunk/
Már mások is megjegyezték hogy milyen jól megvagyunk, de valahogy mégis ennyi az egész, nem hiszem hogy akármi is lesz köztünk ezen kívül.
Hát nekem ebből nem az jött le, hogy a klasszikus jó kislány-rossz fiú felállás van.
De amúgy lehet belőle komoly, ha kölcsönösen tisztelik és bíznak a másikban. Illetve ki merik mondani a dolgaikat a másiknak és azt meg tudják beszélni. Magyarán a recept ugyanaz, mint minden komoly kapcsolat esetén. Tehát ez áll szürke fiú és szürke lány páros esetén is.
Viszont ahhoz, hogy ezek a dolgok kialakuljanak idő kell. A bizalom nincs ingyen.
Rosszfiú és jókislány...
Miért???
Kapcsolat lehet belőle, de megéri? Mi a garancia arra, hogy a rosszfiú, a jókislányt nem kezdi el verni, illetve mindenki mással megcsalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!