Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ennyire más szexuális vágyakkal a dolog?
Én 18 vagyok ő lassan 27 egy diplomás jól kereső független pasi. Viszont szexualitás terén nagyon nem hasonlítunk. Ő nagyon szeret pasiként a megalázást fenekelést és ha a nő a domináns pénz elvétel... Viszont én szűz vagyok és az egyszerűbb szextől is tartok nem az ilyen típusú dolgoktól. Viszont normálisan áll hozzá mondta hogy egy ilyen kapcsolat évek alatt alakul ki.
Szerintetek van értelme belekezdeni?
18/L
(A hibákért bocsi telón vagyok itt halál gépelni)
Adj esélyt a dolognak. Nem rögtön a korbáccsal kell kezdeni. :D
Majd ha összeszoktok kialakul. Vagy ha nem, hát akkor elválnak útjaitok. :3
Régebben én is benne voltam ebbe a szadista hülyeségbe, de aztán leszoktam róla. A mostani barátomnak nincs igénye ilyenre, tehát nekem sincs és nem is hiányzik. :p
Azt vettem eszre, hogy amig szuz voltam, elegge tulmisztifikaltam az egeszet, de ez addig nem esett le, amig el nem veszitettem.
Ha azt mondtad volna, hogy te mar evek ota szexelsz es tapasztalt vagy , akkor nyilvan tudod, mi fer bele es mi nem nalad. Ebben az esetben azt javasoltam volna, hogy nem erdemes eroltetni, a szexen nagyon sok mulik egy kapcsolat minoseget illetoen.
Viszont meg szuz vagy. Ha elkezdesz nemi eletet elni es nem zarkozol el mereven az ujdonsagoktol, meg az is kiderulhet, hogy tudnal partner lenni a parod vagyaiban. :) szerintem ne zard ki ezt a lehetoseget.
Meg nagyon az elejen vagytok, en arra szavazok, hogy folytassatok, ismerjetek ki egymast egy kicsit jobban, mimt hogy a tapasztalatod hianya (es ebbol kovetkezoen a felelmed) meggatoljon valamiben, amit lehet, hohy elveznel.
Na meg kompromisszum is van a vilagon, egy kapcsolat pedig errol szol - kompromisszumokat kotunk egymassal. :)
23N
Nem jó ötlet, neked teljesen más elképzelésed van a szex terén, pláne még szűz is vagy, ő meg már régóta benne van a mélyvízben.
Nem akarok vészmadár lenni, de csak meg akar fektetni, aztán lelép.
Az elején mindig megy a beetetés.
Igaz én is szűz voltam, amikor összejöttem a barátommal, de köztünk csak 2 év van és látszott rajta, hogy fülig szerelmes, odavan értem, esze ágában sincs kihasználni.
Nem tudom, hogy ez a pasi mennyire adja jelét annak, hogy valóban komoly kapcsolatot akar veled...
Szerintem ne ugorj bele azonnal az egészbe. Ha elég kitartó és nem akar azonnal ágyba vinni, akkor lehet tényleg komolyan gondolja... (Bár nem hiszem!)
Legfőbb jellemzője, hogy jól kereső, független...? Hát erre mit mondjak?
Téged se az önzetlen szerelem vezérel, a pénz elvétel része a dolognak jól fog menni, aztán egy kis fenekelést ennyiért már igazán bevállalhatsz, nem?
Ha jól megy, hosszú távon nagyon is megtérül a "befektetés".
Abba sem volt értelme belekezdeni,hogy 18 évesen annyira nagy kislánynak érezted magad, hogy egy majdnem 10 évvel idősebb férfival jöttél össze.
Párt választani meg kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!