Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Asszem beléd szerettem"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Asszem beléd szerettem" Elmondható?

Figyelt kérdés

van egy pasi, 30-as korosztály, van barinője.

én is 30-as lány vagyok, eddig csak barátok voltunk, de egy ideje érezhető és félig-meddig ki is mondtuk már, hogy másképp is fontosak lettünk egymásnak, és sokat jelent mindkettőnk számára, hogy megismerkedtünk, de szerelmet konkrétan még egyikünk sem vallott.

a barinőjével elég rapszodikus a kapcsolata, de még nem szakítottak.

mit tegyek? ha elmondom mit érzek, nagyon égő? vagy várjak arra, h. ő kimondja? vagy h. szakít? hónapok óta agyal a szakításon...

2016. jún. 17. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:
12%
"Asszem"... Te vagy Assziszi Szent Ferenc, vagy mi?
2016. jún. 17. 00:15
 2/5 A kérdező kommentje:
csak normális emberek válaszát várom, unintelligens, rosszindulatú trollok kíméljenek!
2016. jún. 17. 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Nem, egy nő ne valljon szerelmet az a férfi dolga. Ne rondíts bele a kapcsolatukba, várd meg, hogy pattintsa le a barátnőjét. Ha valóban téged akar megteszi és szerelmet is vall majd neked.
2016. jún. 17. 00:21
 4/5 A kérdező kommentje:
azt is fontolgatom, h. minden kapcsolatot megszakítok vele, mert nem akarok ennél jobban beleszeretni, de kapcsolatába sem akarok beleköpni, függetlenül attól, h. nem élnek jól a nővel... de a lelkemet nem akarom túl sokáig megégetni, ha eltűnnék a szeme elől, könnyebb lenne felejteni.
2016. jún. 17. 00:26
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Mondd el neki, utána majd aztán eldönti mit akar. Szerintem ez így korrekt. Ettől te még nem erőltettél semmit de a tudtára adtad, hogy mi a helyzet.
2016. jún. 17. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!