Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton féltékeny vagyok. Akkor belé szerettem?
Figyelt kérdés
Helyzet: vagyok én, huszas éveiben járó nő, és van ő aki egy házas férfi, asszonnyal, egy gyerekkel. Velem csalja az asszonyt. Harcolok az ellen, hogy abban a tudatban ringassam magam, hogy valaha velem lesz, nem lényeg. De mindenkire féltékeny vagyok, aki a közelébe van, akivel beszél. Azt tudni kell, hogy senki nem tud rólunk, csak mi ketten. Hallok ezt-azt a környezetemben, hogy most ezzel van "nagyban" most azzal. Egyszerűen nem bírom elviselni ezt. Sokszor elküldeném a p*csába, az ***jáig küldeném fejben, mégis megvagyok veszve érte. Normális válaszokat szeretnék, köszi...2015. okt. 23. 20:40
1/7 anonim válasza:
"Velem csalja az asszonyt."
Ha már neki nem volt annyi gerince, hogy ne csalja meg az asszonyát, neked lehetett volna annyi sütnivalód, hogy nem mész bele. Szép pár...:) Nehogy majd 10-20 év múlva visszakapd ezt.
2/7 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani,hogy te választottad magadnak ezt a helyzetet,megérdemled.
3/7 anonim válasza:
Tiszta Barátok Közt szitu. Amúgy mit vársz? ... De nyugtasson a tudat, ha a saját feleségét csalja veled, akkor te csak 1 vagy a sorba! Téged is megcsal vagy megcsalna.
4/7 anonim válasza:
Ha mindenkire féltékeny vagy, akkor, hogy viseled, hogy a feleségével él? Szerintem keress mást.
5/7 anonim válasza:
A féltékenység az önzőség megnyilvánulása, nem a szereteté.
6/7 anonim válasza:
Miért is csodálkozol, hogy esetleg másokat is hág rajtad kívül? Ezt kapja az a gerinctelen, aki magához hasonló kis férgekkel áll össze.
7/7 anonim válasza:
Hát ha ez a szerelem akkor én nem akarok többé ezen a bolygón élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!