Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mi? Csak szerintem gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Csak szerintem gáz?

Figyelt kérdés

adott egy házas nő.a szeretője magyarországon élő külföldi. kint van egy élettársa,gyerekkel.havonta többször megy haza,de állítása szerint semmi nincs közöttük. a minap bejelentette a nőnek,h az élettársa hétvégén iderepül,mert: kint nem nézik jó szemmel h nem házasok,ezért itt elveszi!aztán majd elválnak!

ezt csak én nem értem? a nőt kérte fel tanúnak! aki meg szerelmes és mindent elhisz!

2016. jún. 15. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ezt az egészet nem teljesen értem, de ez a történet már innentől kezdve gáz : "adott egy házas nő.a szeretője..."
2016. jún. 15. 12:46
 2/4 A kérdező kommentje:
igen,elég kusza.. a nő 22 éve él házasságban,a férjét unja,válni akar,ezért a hapsiért..aki elvileg szintén nagyon oda van,de akkor ez mi? sajnos barátnőm az illető,és azért írtam ezt ki hátha én látom csak rosszul h ez nagyon nem jó..:( félek h két szék közül a pad alá kerül így..
2016. jún. 15. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

elég gáz a barátnőd, egy idióta kva, megérdemli, ha a 2 szék közül a földre esik és onnan fel sem tud állni...

23F

2016. jún. 15. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Fordítok: a házas nő szeretője, aki miatt válni akar, most nősül, és a házas nő lesz a szeretője tanúja.

Jó hülye a barátnőd ha beveszi ezt a dumát..." mert: kint nem nézik jó szemmel h nem házasok,ezért itt elveszi!aztán majd elválnak! "

2016. jún. 15. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!