Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek a sorsban? Ha igen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a sorsban? Ha igen ez miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés

Például leírom a jelenlegi helyzetem.

Találkozol egy fiúval/lánnyal egy koncerten, nagyon jól elbeszélgettek, együtt buliztok, megvan a közös hang. De a koncert végére az illető eltűnik és a keresztnevén kívül semmit nem tudsz róla. Keresed égen földön de sehol nem találod, csak reménykedsz benne, hogy a következő ilyen jellegű koncerten is ott lesz.

Ti ilyenkor hinnétek abban, hogy ha valóban ennyire egy húron pendültök akkor egymásra találtok majd?

2016. jún. 13. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Nem véletlen tűnt el. De amúgy kerested a budi körül?
2016. jún. 13. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát azon is gondolkozhatnál hogy miért hagyott ott szó nélkül. De menny el a kövi koncertre és hátha taliztok. :)
2016. jún. 13. 16:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Sokan voltak, nem találtuk meg egymást utána. Nem fogom bemesélni magamnak, hogy biztos lelépett meg otthagyott mert én voltam ott, én tudom, hogy soha senkivel nem volt még ilyen "szikrázás".
2016. jún. 13. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul végig egyértelmű jeleket adott csak koncert alatt elsodródtunk egymástól, utána meg a barátaimmal voltam.
2016. jún. 13. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem keresném azért annyira a következő koncerten. Elrontja a kedvem, ha valaki másra kell figyelni, ahelyett, hogy élvezném a koncit.

Ha meg annyira hiszel a sorsban, akkor beléd botlik megkeresés nélkül is.

2016. jún. 13. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
tanulság: mindig kérdezd meg a vezetéknevét is.
2016. jún. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!