Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogom elfelejteni végre?
Szokásos picsogás következik, igen, so...
3 hete léptem ki a munkahelyemről, ahol azelőtt 1 hónapja jött össze két munkatársam egymással. A férfi először nekem csapta a szelet, de túl későn jöttem rá, milyen jófej és humoros. A külsejével alapból nem volt gond, de a többiek előtt az irodában egy idegesítő barom volt, amikor meg kettesben voltunk, akkor teljesen más arcát mutatta. Egy szó,mint száz, egy kolléganő hamarabb "vette a lapot", én meg hoppon maradtam. Onnantól kezdve hozzám sem szólt kb. Nem lepődtem meg. Az zavar, hogy a nő szinte kiköpött másom a hajszínét leszámítva. Külsőre is hasonlìtunk és ugyanaz a szenvedélyünk, ebből kifolyólag a személyiségünk is sok ponton egyezést mutat.
Ma éppen nem jutott eszembe ez az egész, elvégre amúgy is már egy hónapja ismerkedem valakivel, de aztán megláttam egy videóban Adam Levine-t, és f$#k, rohadtul hasonlítanak egymásra. Eddig észre sem vettem. Azóta megint kicsit magam alatt vagyok.
Hé, ez olyan, mintha naplót írnék. :'D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!